Primer pla de Carmen Bazán

Carmen Bazán admet que el tractament ha estat dur perquè la malaltia no es curava

La mare de Jesulín de Ubrique sap l'infern que ha travessat

Carmen Bazán no ha tingut cap inconvenient en reconèixer que el tractament a què s'ha sotmès una de les persones que han format part de la seva vida ha estat molt llarg i dolorós.

Fa tres mesos, la mare de Jesulín de Ubrique va poder veure a través de la petita pantalla com Belén Esteban patia un aparatós accident durant una de les seves intervencions a Sálvame.

Primer pla de Carmen Bazán somrient
Carmen Bazán sap com ha estat de difícil| Europa Press

Des de llavors, la mare d'Andrea Janeiro va decidir portar la seva recuperació a la més estricta intimitat i va optar per desaparèixer del focus mediàtic.

Ara, i després de recuperar-se gairebé del tot, l'exnora de Carmen Bazán ha pogut tornar al seu lloc de treball. «Estic molt emocionada. M'agrada molt la meva feina i he parlat des de casa meva amb la tele», deia emocionada.

Carmen Bazán sap que no ha estat gens fàcil

Carmen Bazán sap perfectament com ha estat de difícil aquests mesos per a Esteban, però el que mai s'hauria pogut imaginar és que, a més del seu trencament de tíbia i peroné, la col·laboradora de Telecincoha hagut de bregar amb un problema de salut més.

Aquest divendres, 22 de juliol, la tertuliana va anar al plató del Deluxe per parlar de l'infern que ha hagut de passar. I encara que sap que hi ha gent que està pitjor que ella, la col·laboradora ha viscut un autèntic malson.

Belén Esteban
La de Paracuellos explica tot el que ha passat| TELECINCO

Després de reconèixer que ha hagut de passar fins a cinc vegades pel quiròfan, l'exnora de Carmen Bazán va explicar un altre dels problemes que ha tingut en aquest temps.

«A banda del tema de la cama, he tingut un altre problema de salut. Des de fa alguns anys, em surten bonys al pit i el 6 de juliol tenia la meva revisió rutinària», va començar explicant la col·laboradora.

«La mamografia va sortir bé i els bonys seguien allà, però en fer-me una ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran del que és habitual», confessa.

«Uns dies després, quan estava fent l'entrevista per a la revista Semana vaig començar a sagnar, jo sabia perfectament que no era una regla, imagina't com vaig fer les fotos per al reportatge», deixava anar davant l'atenta mirada de tothom.

L'exnora de Carmen Bazán la fa grossa el primer dia de treball

Així les coses, Carmen Bazán no pot creure tot allò que ha passat durant la reincorporació de Belén Esteban a Sálvame. I és que, després de tres mesos fora del format, 'la princesa del poble' ha tornat per la porta gran.

Durant l'emissió d'aquest dimarts, 26 de juliol, la de Paracuellos ha tingut un tens enfrontament amb la seva companya Adela González. I tot arran que el programa volgués fer un repàs de tots els temes i esdeveniments que han tingut lloc durant l'absència de la dona de Miguel Marcos.

Entre els esdeveniments més destacats hi havia la Fashion Week o el Sálvame Mediafest, a més del concurs d'Anabel Pantoja o la crisi d'Ana María Aldón, entre d'altres.

Captura de Belén Esteban entrant a Sálvame després de la seva caiguda i posterior trencament de tíbia i peroné
L'exnora de Carmen Bazán torna al seu lloc de treball | Mediaset

Però quan va arribar el torn de parlar de la família de Carmen Bazán, la tertuliana es va tancar en banda. «No, no. No parlaré, ja et dic jo que no», va assegurar Belén, en referència a la paternitat de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

«Mira, reina, vaig ser molt clara al Deluxe. Vaig parlar allà i ja no parlo més. Sé que no els hi agrada, ni a més gent, ja ho sabeu, i per això no ho faig. Els desitjo el millor i ja està», va afegir, donant per tancat el tema.

Després d'aquest moment, la tensió entre l'exnora de Carmen Bazán i la presentadora de Sálvame no es va relaxar. I és que l'Adela va assegurar que l'entorn del torero s'havia preocupat per ella durant la seva rehabilitació.

«No parlaré. Hi ha temes que no vull tocar. Divendres vaig ser molt clara. Sé que us encantaria, però no ho faré. No ho faig perquè crec que ja, des de fa cinc anys, dic que no, i és que no. És que, a més, no vull. Ells estan molt feliços i nosaltres també, així que no hi entraré», sentenciava Belén molesta.