Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce preocupat per l'home que pot treure-li l'amor de les seves filles

Ponce veu arribar una nova persona a la vida de la seva ex

Enrique Ponce estava tenint un estiu molt tranquil. A Almeria, al costat de la seva parella, seguia gaudint d'una relació que va vent en popa i que, en molt poc temps, es podria consolidar amb una boda. Tot i això, aquesta felicitat s'ha trastocat amb l'aparició d'un home a la seva família.

Pel que sembla, la seva exdona, Paloma Cuevas, podria estar il·lusionada amb un conegut cantant. Es tractaria del mexicà Luis Miguel, com va informar el periodista argentí Javier Ceriani al seu programa Chisme no like. Diversos mitjans espanyols recullen que la parella gaudiria d'aquests dies d'unes jornades molt romàntiques a Madrid.

El més sorprenent de tot és que Ponce és molt amic de l'artista. Diuen que hauria aterrat fa uns dies a la capital i estaria allotjat en un luxós hotel que serviria de refugi a la parella. Intenten passar desapercebuts i allunyats dels fotògrafs.

No seria la primera vegada que Paloma i Luis Miguel tenen trobades d'aquesta mena. Fa unes quantes setmanes, ella va haver de viatjar a Miami per atendre una sèrie de compromisos professionals. Va aprofitar l'ocasió per veure's amb ell, informa la revista Semana.

Si es confirma aquesta informació, sens dubte, seria una de les grans parelles de l'any. Tots dos estan solters i intenten superar sengles ruptures sentimentals. El cantant va finalitzar fa poc el seu idil·li amb la model Mercedes Villador després de dos anys de festeig.

Per la seva banda, Paloma Cuevas posava fi al seu matrimoni el 2020, després de dues dècades al costat del torero. Des de llavors, no se li ha conegut cap home a la seva vida. Ha intentat centrar-se en aquest temps en les filles i en la cura dels seus pares.

Enrique Ponce és íntim de Luis Miguel. De fet, el dretà i la seva ex són els padrins d'un dels seus fills.

Fa 20 anys que es coneixen. Segons el que va destapar algun mitjà, l'amistat entre Paloma i l'artista va poder esdevenir una mica més estreta. Amb anterioritat, el mexicà també va mantenir una història d'amor amb Genoveva Casanova, bona amiga de l'empresària.

La revista va intentar conèixer-ne la versió, però no van rebre cap mena de resposta. Expliquen que també està al corrent de tot el que es publicaria. En qualsevol cas, algunes persones de l'entorn de Paloma no es van sorprendre amb la notícia. Confessen que ja coneixien aquesta relació. Amb tot això, només queda que es pronunciïn els protagonistes d'aquest romanç.

Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous
Enrique Ponce va estar molt unit a l'home amb qui vinculen la seva ex. | Europa Press

Hi ha molt d'interès per conèixer quant de temps porten junts i quins plans de futur hi hauria, però sembla complicat que qualsevol d'ells s'hi pronunciï. L'ex del dretà s'ha mantingut sempre molt discreta, sense revelar res de la seva vida privada.

Enrique Ponce va tenir una relació molt estreta

Enrique Ponce va mantenir sempre una relació molt estreta amb el cantant. No obstant això, és possible que aquesta amistat es veiés en certa manera deteriorada arran de la separació de la parella.

El que és evident és que el mexicà va decidir centrar-se en Paloma, deixant en un segon pla el dretà. El de Chiva va començar un idil·li amb Ana Soria, que es manté en el temps i que li ha tornat la il·lusió després de la separació.

Asseguren que durant l'any que ve podrien casar-se i consolidar així la seva història. Estan pendents que la jove finalitzi els seus estudis de Dret per donar-se el 'sí, vull'. No tenen pressa, però de moment ja han comprat una luxosa casa a Almeria.

Enrique Ponce ha comprovat com un nou home arribava a la seva família. En aquesta ocasió és un dels seus millors amics.