Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

Concha Velasco confirma el que temia del tractament que segueix a la residència

Concha Velasco vol una vida tranquil·la

Concha Velasco, la gran dama de la interpretació espanyola, fa sis mesos que viu en un centre especialitzat. Pateix certs problemes de salut que li impedeixen moure's, així que ha optat per ingressar a una residència. Està encantada perquè té tot el que necessita i els seus fills la visiten pràcticament cada dia perquè no se senti sola.

Concha Velasco ha confirmat el que tant temia: la premsa ha filtrat el tractament que li han recomanat els metges. El seu fill Manuel, un dels grans suports, ha reconegut que els rumors són certs i que la seva mare està molt millor. Ha aconseguit aixecar-se de la cadira de rodes i els especialistes han aconseguit que els seus problemes no empitjorin.

Primer pla de Concha Velasco
Concha Velasco és a les millors mans. | Europa Press
 

Concha sempre s'ha caracteritzat pel seu sentit de l'humor, és molt amable i mai no ha tingut problemes amb la premsa. Entén que és un personatge públic i que ha de donar explicacions perquè forma part de la història d'Espanya, però ha posat uns límits. Manuel i Francisco, els fills de l'artista, han demanat respecte perquè la tranquil·litat és fonamental per al tractament.

Concha no volia que el públic conegués certs detalls i els seus pitjors auguris s'han fet realitat. Però pot estar tranquil·la, ningú ha fet un mal comentari sobre ella, ben al contrari: els espectadors estan encantats. No tornar-la a veure sobre els escenaris és una llàstima, però que la seva salut hagi millorat gràcies a això és una gran alegria.

Velasco està encantada perquè té tot el que necessita, al principi estava a una altra residència, però aquesta és molt millor. Manuel ha parlat amb la premsa per corroborar que tot està sortint segons el que s'ha planejat i que l'estrella està molt animada. Fins i tot, Isabel Díaz Ayuso l'ha visitat perquè sap que sense el seu talent la indústria del cinema no hauria estat el mateix.

Concha Velasco passa els dies amb algú especial

Concha viu a prop dels seus fills, així que passen molt de temps junts i sempre que poden fan alguna excursió fora del centre. Mai no ha tingut l'oportunitat de gaudir del teatre com a espectadora perquè ella protagonitzava totes les obres importants. Ara pot anar a tots els espectacles que vulgui i Manuel l'acompanya sempre que ho necessita.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco se sent molt acompanyada gràcies als seus fills. | Europa Press
 

Velasco està gaudint d'una merescuda jubilació en una nova llar plena de comoditats. En un primer moment hi va haver molt d'enrenou, ja que el públic no entenia que una estrella de les seves característiques s'instal·lés en una residència. Manuel va concedir una sèrie d'entrevistes per aclarir que era la millor opció i va aconseguir que la societat canviés de postura.

L'exdona de Paco Marsó s'ha posat en mans dels millors especialistes i està sent molt disciplinada. Fa tots els exercicis que li proposen perquè té clar el seu objectiu: controlar els seus problemes de salut. Per sort, ha millorat la seva mobilitat, tot i que encara no s'ha pogut desprendre de la cadira de rodes.

Concha Velasco surt del centre en els moments importants

Concha està tranquil·la perquè sap que pot trucar als seus fills sempre que necessita fer una excursió fora del centre. Tots els caps de setmana va al teatre i aprofita per visitar alguns amics, com ara Jorge Javier Vázquez. El presentador assegura que l'actriu es troba en plena forma gràcies a l'esforç que està fent.

Velasco és molt activa, treballa des de petita i ha trigat a entendre que ara és temps de descansar. L'únic deure que ara té és el de gaudir del seu llegat artístic i de l'afecte del seu estimat públic. És impossible trobar algú que parli malament d'ella, ha sabut fer-se un forat al cor de tots.