Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana demana explicacions a Sonsoles Ónega després de l'últim revés

Després de la traïció de la seva amiga, Ana Rosa ja no sap què fer

Ana Rosa Quintana està veient tot el que ha anat passant les últimes setmanes dins de la seva pròpia cadena i està molt descontenta després dels darrers canvis.

Ana Rosa Quintana, que és la presidenta de la productora Unicorn Content, no es podia creure el que estava passant. Ella i l'audiència de Telecinco se n'assabentaven a la vegada que Sonsoles Ónega se n'anava de la casa després de 15 anys treballant per a Mediaset.

Va ser una notícia que va impactar la presentadora veterana de Telecinco. Cal recordar que falta poc més d'un mes perquè la comunicadora torni als platós després d'un càncer de mama.

Ana Rosa no es pot creure el que ha passat a la seva productora i demana explicacions

Tot i que encara no ha tornat al plató, Ana Rosa Quintana segueix cada dia des de casa els moviments que s'estan produint al grup de comunicació de Fuencarral.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana se sent molt irritada perquè ha estat testimoni dels últims moviments que hi ha hagut dins de la seva productora | GTRES

A la marxa de Sonsoles de Ya es mediodía, la cadena de Fuencarral hi ha posat remei de la següent manera. Ha designat Joaquín Prat presentador titular d'aquest espai, deixant el seu lloc vacant de Cuatro al día per a Ana Terradillos.

A més, Telecinco ha patit una altra baixa a Ya es mediodía: la de Marc Calderó. Aquest s'embarcarà en un nou projecte a Televisión Española, que començarà d'aquí a només unes setmanes.

Per si no n'hi hagués prou, Ana Rosa Quintana es quedava sense paraules en veure com una altra integrant de Ya es mediodía també feia les maletes. Igual que Sonsoles, marxarà a Atresmedia en qüestió de dies.

La desbandada de professionals de Telecinco que deixa Ana Rosa sense arguments

Es tracta d'una de les persones que tenia més confiança amb Sonsoles. I que, també, ha estat convençuda per deixar Telecinco per una nova aventura professional a la cadena rival, Antena 3.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
La periodista ha convençut la seva amiga Patricia Lennon perquè se'n vagi de Mediaset | GTRES

Parlem de la directora de l'espai matinal, Patricia Lennon. Després d'estar al capdavant del programa d'actualitat i del cor des del 2017, com Ónega, ha decidit acceptar l'oferta de la competència.

Lennon té l'experiència més que necessària per treballar a la televisió i, abans de començar la seva aventura televisiva a l'espai que presenta actualment Joaquín Prat, va formar part d'El programa de Ana Rosa.

Així es reorganitza 'Ya es mediodía' per a aquest estiu

Per tant, tant Sonsoles com Patricia formaran un altre cop parella laboral a l'encara desconegut programa que Antena 3 està preparant de cara a la nova temporada. La productora Buendía Estudios, de la qual és propietària Atresmedia, ha estat l'escollida per desenvolupar aquest nou espai. Ara com ara, no es coneixen detalls concrets d'aquesta nova aventura televisiva d'Ónega.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat ha fet un favor a Ana Rosa Quintana i ha accedit a presentar 'Ya es mediodía' | Mediaset

Mentrestant, els caps de Telecinco intenten recuperar-se d'aquest terrible cop tan bé com poden. La desbandada dels noms més importants de la cadena és un fet i només els queda minimitzar els danys que hagin provocat aquestes baixes.

De moment, al mes d'agost, dues cares conegudes a l'univers Mediaset aterraran a Ya es mediodía per deixar descansar Joaquín Prat. Estem parlant de les incorporacions de María Verdoy i de Miquel Valls, que s'encarregaran de substituir l'expresentador de Cuatro al dia.

▶️ Ana Rosa Quintana confirma los peores rumores y asume que se queda sola

Verdoy acaba d'acomiadar-se d'una llarga etapa a Viva la vida i, de moment, no tindrà vacances. I és que s'espera que la setmana que ve comenci a presentar el 'Fresh' del programa matinal de Telecinco.