Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores torna a veure la casa de la seva mare gràcies a una invitació formal

David Flores Carrasco s'ha topat amb els seus records de la infància

David Flores Carrasco viu actualment a Màlaga, amb Olga Moreno. El fill de Rociíto hi és instal·lat diversos anys, des que abandonés el domicili matern, a Madrid. David se'n va anar a passar l'estiu amb el seu pare, com era habitual seguint el règim de visites pactat davant del jutge.

No obstant això i com que el jove estava a punt de fer els divuit anys a l'estiu del 2016, aquell mes de setembre ja no va tornar al domicili matern. Tampoc va anar a la boda amb Fidel, cosa que va deixar desolada la filla de La más grande. Des de llavors, David Flores Carrasco i Rociíto no s'han tornat a veure les cares. David tampoc ha tingut més contacte amb la que va ser casa seva durant molts anys. Fins ara, que ha pogut tornar a veure el jardí pel qual va bellugar i la piscina on es va banyar de petit.

David Flores Carrasco torna a veure la llar de la seva infància

En aquests moments, David Flores Carrasco té una denúncia interposada contra la seva mare, per impagament de pensió. També ha assegurat que acudirà als tribunals si ella parla del seu empadronament a Màlaga. Suposadament, segons Rociíto, es va fer de forma fraudulenta, abans que el jove complís la majoria d'edat.

Tot i aquest etern enfrontament entre ella i Antonio David, que ha derivat que els fills també la rebutgin, David Flores Carrasco adora Rociíto i Fidel. És per això que s'haurà emocionat força en veure la instantània que un redactor de La Fábrica de la Tele ha publicat.

S'hi veu Fidel Albiac i Rocío amb l'equip de redactors i tècnics dels dos documentals de Rocío. La parella els ha afalagat amb una barbacoa al jardí del seu habitatge de Valdelagua, l'exclusiva i blindada urbanització on viuen.

Amb un impressionant jardí amb piscina de fons, la foto reflecteix una quinzena de persones, entre les quals hi ha Rocío i Fidel, a la vora de la piscina. Amb banyadors, cerveses de llauna, un parell de bosses de patates i aspecte informal, es tracta d'una tarda de tranquil·litat a la piscina, sense res de postureig.

La senzillesa és la característica principal del moment, encara que potser no haurien sobrat una taula, unes cadires i gandules i una mica més de pica-pica. De fet, alguns dels comentaris que es poden llegir a les xarxes socials van en aquesta línia.

David Flores Carrasco haurà reconegut immediatament aquest racó de la qual un dia va ser casa seva. Allà va ser feliç i, malgrat tot, segurament voldria tornar a aquesta piscina i recuperar la relació perduda amb la seva mare. Veient, a més, el bon rotllo i el clima de cordialitat que regna al domicili.

L'amistat que desconcerta David Flores Carrasco

David Flores Carrasco té sentiments oposats amb la seva situació familiar. D'una banda, probablement s'alegra que Rociíto s'hagi recuperat tan ràpidament, ja que això vol dir que està més a prop d'estar «preparada» per reprendre la relació amb ell.

Tot i això, tampoc acaba d'entendre la solidíssima amistat que ella i Fidel han forjat amb l'equip dels documentals, en tan poc temps. És cert que tant Contar la verdad para seguir viva com En el nombre de Rocío han estat peces essencials perquè Rocío pogués sortir del seu pou, però no deixa de sorprendre aquest vincle personal tan fort.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores ha vist de nou el lloc on va viure la seva infància. | Gtres - Telecinco

Sigui com sigui, la imatge és de les poques que han transcendit de l'interior del domicili de la parella. Precisament, es va traslladar a viure a aquesta exclusiva urbanització per la seva alta vigilància, privadesa i discreció amb què es protegeix els qui hi viuen.

David Flores Carrasco també coneix el privilegi de viure en aquesta caríssima zona d'Espanya. A les seves mans i a les de la seva progenitora està que més aviat que tard, pugui tornar a banyar-se en aquesta impressionant piscina i a prendre el sol al jardí.