Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne i el plor que confirma les sospites sobre el bebè més desitjat

Bertín Osborne s'emociona

Bertín Osborne ja no pot amagar més el que està passant amb un dels nadons del moment. I és que les seves llàgrimes han alertat tots els mitjans de comunicació del país.

El 30 de juny passat, aquest conegut clan va donar la benvinguda a la setena neta del cantant, Micaela. L'arribada de la primera filla de Claudia Ortiz i José Entrecanales va ser tot un regal per a l'artista, ja que des que es va separar de Fabiola Martínez no havia aconseguit refer-se.

Muntatge amb fotos de Claudia Osborne i Berín Osborne.
La filla de Bertín Osborne ja ha donat a llum la seva primera filla. | CatalunyaDiari
 

Una altra de les persones que més es va emocionar amb l'arribada de Micaela va ser precisament Eugenia Osborne. La socialité no va parar de presumir de la seva nova neboda a la presentació de la nova col·lecció d'ulleres de sol Sunglass Hut.

«Aquestes ulleres me les posaré perquè no m'enlluerni la bellesa de la meva neboda, de la meva nena, perquè em cau la bava amb ella!», va assegurar a la revista Pronto.

Ara, la filla de Bertín Osborne ha explicat alguns detalls sobre l'estat actual de la petita de la casa.

Bertín Osborne no va poder contenir les llàgrimes

Bertín Osborne ja no pot amagar més el que passa amb la seva neta. I és que el presentador de Mi casa es la tuya no va poder evitar emocionar-se en conèixer la petita Micaela.

Això és una cosa que ella mateixa va confessar fa uns dies davant dels mitjans de comunicació del país. Durant un dels esdeveniments d'aquesta coneguda marca d'ulleres, Eugenia Osborne va assegurar que el cantant va ser una de les persones que tenia més ganes de conèixer la petita.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
Eugenia Osborne ho explica tot. | Instagram (@eugenia_osborne)
 

Per això, quan va veure Micaela per primera vegada, Bertín Osborne no va poder contenir les llàgrimes. «Quan va veure la nena... bé, la meva germana la va agafar i li va dir 'té'. Estava com un nen al matí de Reis, li vaig fer cinquanta fotos, estava encantat».

Pel que fa a la seva nova neboda, la filla de Bertín Osborne va dir que «és molt bona, és tranquil·la, plora quan ha de plorar i res més».

A més, va assegurar que la seva germana ha sabut adaptar-se a aquesta nova etapa a la perfecció. I és que, tot i ser mare primerenca, Claudia Osborne s'ha convertit en una gran mare.

«Se li està donant fenomenal. Sembla que ha nascut amb el llibre après, sembla que ha tingut la nena amb tota la lliçó apresa, està molt segura d'ella mateixa», va confirmar Eugenia.

La filla de Bertín Osborne aclareix si tornaran

Eugenia Osborne també va voler parlar sobre la relació del seu pare i Fabiola Martínez. I és que, com hem pogut veure després del divorci, l'exmatrimoni continua molt unit pel benestar dels seus dos fills en comú.

Durant aquesta xerrada, la filla de Bertín Osborne no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de parlar de la veneçolana, ja que, malgrat la situació actual, és una més de la família.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez han sabut deixar els problemes de banda. | GTRES
 

«Fabiola és molt gran, és meravellosa. Ells han canviat la relació que tenien, però es porten fenomenal i s'estimen molt. Ho he dit sempre i ella també, ho pensem tots i això no canviarà. Ella és una més de la família, passi el que passi».

Però, quan li van preguntar per una possible reconciliació entre Bertín Osborne i Fabiola, la socialité ho va tenir força clar. «Jo crec que no. Ara és un altre concepte de família, i és igual de bonic, sempre que es porti bé».