Andrea Janeiro de perfil quan era petita

Les exigències d'Andreíta marquen la tornada de la seva mare a Telecinco: «Em nego»

Janeiro deixa les coses clares per evitar problemes a casa

Andrea Janeiro sabia que aquest dia arribaria. Després d'un llarg temps asseguda en una cadira de rodes, la progenitora d'Andrea tornaria tard o d'hora a la televisió. Ho feia per tornar a enganxar l'audiència de Sálvame que no ha estat especialment fidel amb l'espai de Telecinco des de fa mesos.

La veritat és que la familiar d'Andrea Janeiro tenia unes ganes tremendes de tornar al plató després de diversos mesos sense trepitjar-lo. Tres mesos en què 'la princesa del poble' s'ha mossegat la llengua diverses vegades. Només s'ha pogut expressar a través de les seves xarxes socials, malgrat que no té la mateixa repercussió que quan opina al programa.

Les exigències d'Andrea Janeiro que acata la persona que més vol

La realitat és que, aquest dimarts, 26 de juliol, Belén va tornar a Sálvame enmig d'una benvinguda especial que va organitzar la direcció de l'espai de Telecinco. Després de pronunciar unes paraules que reflectien l'emoció que sentia Belén després de tant de temps fora del seu lloc de treball, el programa ha posat a prova la madrilenya.

El cas és que la familiar d'Andrea Janeiro no s'ha pres gaire bé la primera prova que li ha proposat. Al pantalló central del plató, es podien veure sis caselles amb un fons negre. I la Belén havia d'anar escollint una per una per destapar un tema d'actualitat del qual havia d'opinar.

Captura de Belén Esteban entrant a Sálvame després de la seva caiguda i posterior trencament de tíbia i peroné
Andrea Janeiro veu la seva mare arribar al plató de 'Sálvame'. | Mediaset

En el primer intent de la princesa del poble, han començat les hostilitats entre la madrilenya i la direcció del programa. A l'esmentada casella, apareixia la silueta de María José Campanario. El tema per a Belén era el del naixement del seu nou fill Hugo, que va venir al món fa tot just un mes.

«Hi ha temes que no vull tocar»

La reacció de la madrilenya ha estat contundent des d'un primer moment. «No, no, no en parlaré, ja et dic jo que no». Adela González la pressionava, però Belén declinava parlar-ne. «Mira, estimada, vaig ser molt clara al Deluxe, vaig parlar allà i ja no en parlo més».

«Sé que a ells no els agrada, ni a més gent, ja ho sabeu. I, per això, no ho faig, els desitjo el millor i ja està», ha sentenciat. «El que sí que sabem és que a l'entorn s'havien preocupat per tu aquests mesos», replicava Adela, però no hi havia res a fer. «No en parlaré, hi ha temes que no vull tocar. Vaig ser molt clara divendres. Sé que us encantaria, però no ho faré».

«No ho faig perquè crec que ja des de fa cinc anys dic que no i és que no, és que, a més, no vull. Ells estan molt feliços i nosaltres també, així que no hi entraré. No vull entrar-hi», recalcava la col·laboradora.

La madrilenya sap que hi ha temes que Andrea Janeiro no vol que toqui i, especialment, els referits a la figura del pare.

Les paraules de Belén sobre el fill de Jesulín dies abans al Deluxe

En la seva intervenció, Belén Esteban es va tancar completament a parlar més del compte sobre María José Campanario i Jesulín de Ubrique. La veritat és que es va remetre al que va dir tres dies abans al Deluxe.

«Vull donar l'enhorabona tant a María José com a Jesús per l'arribada del seu fill. He de dir que, i no em pregunteu perquè no parlaré més del tema, per la part que em toca, està molt feliç. I estem molt feliços», va opinar sobre aquest assumpte divendres passat.

▶️ Andrea Janeiro reaparece y sorprende con su imagen: Así luce tras cumplir 23 años