José Fernando Ortega

José Fernando Ortega necessita ajuda després de perdre els diners que estava esperant

José Fernando Ortega ha hagut de fer front a dues notícies molt dures

Sens dubte, José Fernando Ortega travessa una mala època.

I és que des que va saltar la notícia que la seva germana Gloria Camila heretaria els béns més importants d'Ortega Cano, està completament desolat.

Carmen Borrego, col·laboradora de Sálvame, va donar l'exclusiva en directe. La filla de María Teresa Campos va assegurar que l'extorero havia posat la casa que comparteix amb la seva dona, Ana María Aldón, a nom de la jove influencer.

«Jo sé el que ha explicat Ana María Aldón. Gloria Camila surt beneficiada del testament, seria com l'hereva universal, per dir-ho d'alguna manera», va explicar la tertuliana. Sens dubte, una determinació que hauria pres el destre i que no ha agradat gens ni mica al jove.

A més, per si no n'hi hagués prou, José Fernando Ortega, de la mateixa manera que la dissenyadora, se n'ha assabentat per l'entorn familiar i no directament a través del vidu de Rocío Jurado. Per aquest motiu, estaria molt dolgut.

Tot i això, lluny d'acabar la polèmica familiar, a la vida José Fernando s'ha sumat un altre cop dur que no s'esperava.

Primer pla de perfil de José Fernando
El jove ha rebut un cop molt dur quan menys s'ho esperava. | Europa Press
 

El cop dur que ha rebut José Fernando

La complicada situació que viu José Fernando Ortega no està l'ajudant gens pel que fa a la seva salut. La crisi matrimonial del seu progenitor amb Ana María Aldón i les constants declaracions controvertides de la seva germana gran Rocío Carrasco  no el beneficien gens.

Tot i que està internat en un centre sanitari i allunyat dels mitjans, el jove s'adona de les contínues polèmiques que sorgeixen al voltant de la seva família. De manera que l'afecten directament.

D'altra banda, José Fernando Ortega ha rebut un nou cop dur, justament en un dels pitjors moments de la seva vida. I és que el germà de Gloria Camila fa temps que espera la seva sortida del centre psiquiàtric on està ingressat des de fa anys.

Però s'ha pogut descobrir gràcies a Semana que, per desgràcia, el fill d'Ortega Cano finalment no podrà abandonar el centre. Sens dubte, ha estat un cop molt dur tant per a José Fernando Ortega com per la resta de la família.

Així mateix, s'han conegut els motius pels quals continuarà ingressat. Segons aquesta revista, la raó seria que el germà de Rociíto, després d'haver-se saltat una ordre d'allunyament contra Michu, la seva parella, va ser condemnat a un any de presó. Per això, per complir amb el que va determinar la justícia, José Fernando Ortega haurà de romandre ingressat fins al segon trimestre del 2023.

De fet, el mateix mitjà ha assegurat que ningú de l'entorn familiar s'esperava rebre aquesta terrible notícia perquè el fill d'Ortega Cano havia millorat. «El jove ha experimentat un gran canvi en el seu comportament, un motiu pel qual està obtenint diversos permisos per poder gaudir d'alguns esdeveniments amb la seva família», ha explicat.

Per aquesta raó, el mes de febrer passat es va poder veure José Fernando Ortega a la festa d'aniversari de la seva germana Gloria Camila. A més, al llarg d'aquest any, també ha pogut gaudir d'algunes sortides amb Michu i la seva filla, que «és el que més li importa».

José Fernando i Michu
Pel jove, el més important és la seva família. | Cedida
 

José Fernando Ortega, desolat després de la notícia

Tot i que José Fernando Ortega ha de romandre un any més ingressat, cada cap de setmana rep les visites tant del seu pare com de la seva germana Gloria Camila. Per això, l'estada al centre psiquiàtric se li farà més amena.

A més, malgrat no poder conviure amb els seus éssers estimats, és cert que el jove està feliç de la millora que ha experimentat durant aquests mesos. I és que, des de la mort de Rocío Jurado, el germà de Rociíto no s'ha fet, un dels motius pels quals va començar a portar un mal estil de vida.

Sens dubte, el seu ingrés al centre sanitari l'ha ajudat considerablement i la seva família està feliços per la seva evolució. Tot i això, prefereixen que continuï internat perquè volen veure'l el més sa possible.