Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón rep males notícies dels metges després de la seva última baralla

Ana María Aldón ha de resoldre un problema força seriós

Ana María Aldón ha ocupat la portada d'una coneguda revista per una notícia desagradable: la seva família està més revolucionada que mai. Segons Lecturas, ha tingut una acalorada discussió amb José Ortega Cano i amb Gloria Camila, de fet estan físicament separats. Aquest escàndol coincideix amb el dictamen mèdic que estava esperant José Fernando: ha de continuar al psiquiàtric un any més.

Ana María Aldón ha treballat a la televisió, però sempre ha estat molt prudent perquè té en compte la seva situació familiar. Pertany a una saga molt important i no pot facilitar certes dades perquè posaria en perill la intimitat dels seus. Ha parlat en comptades ocasions de José Fernando, però tothom sap que tenen una relació força cordial.

José Fernando Ortega
Ana María Aldón sap què passarà amb el fill del seu marit | GTRES

Ana María s'haurà emportat un gran disgust en saber què han decidit els metges: el jove ha de continuar el tractament durant un temps. És cert que n'ha millorat el caràcter i que els mals hàbits són cosa del passat, però això sembla no ser suficient. Seguint les dades aportades per Semana, no podrà gaudir de la seva llibertat fins al pròxim any.

Ana María donarà suport al seu marit en tot el necessari, malgrat que en aquests moments la situació no sigui gaire estable. Suposadament, viuen a cases separades i fan vides diferents, malgrat que ells insisteixen en una cosa: el matrimoni continua vigent. Asseguren que no se separaran, simplement estan tenint problemes per la pressió mediàtica.

Aldón ha descobert que Lecturas ha publicat unes fotografies de l'última baralla, així que no pot negar l'evidència. Segons expliquen, aquesta discussió ha marcat un abans i un després dins del matrimoni i Gloria Camila hi està implicada. La colombiana mai no hauria acabat d'acceptar la seva madrastra a la família, tot i que ha guardat bé les formes.

Ana María Aldón vol desaparèixer un temps

Ana María ha demostrat que és una mestra del món de l'entreteniment, per això a Telecinco estan desitjant treballar amb ella. Tot i això, no se sent preparada per estar tan exposada i ha decidit desaparèixer durant una temporada. Està en tractament perquè la seva salut mental no és com hauria de ser, però es vol recuperar com més aviat millor.

Primer pla d'Ana María Aldón
Ana María Aldón ha optat per explicar tota la veritat | Telecinco

Aldón ha promès que se'n sortirà perquè té un fill que la necessita, el germà petit de Gloria Camila. La col·laboradora adora el jove i mai no ha perdut el contacte amb ell, però ha imposat unes normes clares. No està d'acord amb el comportament de l'andalusa i ha tingut suposadament diversos gestos que ho demostren.

La dissenyadora està al punt de mira perquè Lecturas assegura que va tenir una baralla amb Gloria que va trencar el cor a Ortega Cano. Seguint aquesta informació, la filla de Rocío Jurado es va endur el torero lluny perquè estava força nerviós. Hi ha la possibilitat que aquest succés serveixi perquè la família parli clar sobre el que està passant realment.

Ana María Aldón ha imposat les seves normes

Ana María ha deixat clar que no vol passar pel mateix, en el passat va tenir depressió i sap que és una malaltia dura. Està disposada a ajudar José Fernando i tothom qui ho necessiti, però exigeix respecte i el lloc que es mereix. És la dona de José Ortega Cano i té dret a gaudir de cert poder dins la família.

Aldón té molts suports a Telecinco perquè els seus companys saben que ha tingut un comportament impecable. Mai no ha tingut bona connexió amb Gloria Camila i sempre ha donat la cara per ella pel bé del seu marit. Tots adoren el torero i haurien d'estar units pel bé de la seva salut, que tampoc no està gaire bé.