José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano rep la pitjor notícia en mig de la crisi familiar: «Un any més»

Ortega Cano pateix un nou cop

Ortega Cano torna a rebre una mala notícia en el pitjor moment possible. Tot apunta que el seu matrimoni amb Ana María Aldón fa prou de temps que està trencat. Ella s'encarrega de confirmar-ho cada cop que trepitja un plató de televisió.

Tampoc ha rebut de bon grat les contínues crítiques de Rocío Carrasco a la seva docusèrie. Va assenyalar que la seva relació amb La más grande no era tan idíl·lica com semblava. Si no hagués adoptat els seus fills, va revelar que s'haurien separat.

Tanmateix, Ortega Cano s'ha d'enfrontar ara a un nou contratemps que afecta el fill. Tota la família esperava amb molta il·lusió que José Fernando sortís d'aquí a una mica del centre psiquiàtric on roman des de fa anys. Tot i això, hi va haver una circumstància que ho impedirà i que hi allargarà la seva estada, assenyala la revista Semana.

La notícia ha suposat tot un cop per al dretà, però també per al jove. Pel que sembla, el germà de Gloria Camila es va saltar una ordre d'allunyament contra Michu, la mare de la saeva filla. Per aquest motiu, va ser condemnat a un any de presó.

José Ortega Cano somrient
Ortega Cano té motius per estar preocupat. | GTRES

De moment no ho ha complert i això l'obligarà a seguir intern al centre fins al segon trimestre de l'any que ve. Confiaven que recuperés la llibertat durant els pròxims mesos, però, de moment, haurà d'esperar un temps abans de retrobar-se amb els seus.

La intenció del torero era tenir-lo a prop seu, i més en aquests instants en què està passant per un moment personal molt delicat. El seu matrimoni trontolla i només compta amb el suport de la seva filla, que s'ha convertit en la seva gran defensora.

L'única cosa que reconforta Ortega Cano és el canvi de comportament que ha experimentat José Fernando. Això li ha permès gaudir de diversos permisos per reunir-se amb els seus familiars en dates especials. Sobretot per Nadal o aniversaris.

En algunes d'aquestes sortides també ha tingut l'oportunitat de retrobar-se amb Michu i la seva filla. La petita «és el que més li importa» en aquests moments. És habitual que al centre rebi les visites del seu pare i de Gloria Camila, que mai no se n'han separat.

És evident que el noi va deixant enrere els mals moments que el van perseguir en el passat. Llavors, li va afectar molt la pèrdua de la seva mare. Tant la seva absència com els mals hàbits van conduir José Fernando cap a un pou molt perillós.

Tot just complir la majoria d'edat va rebre l'herència de Rocío Jurado, va abandonar el domicili familiar i va adoptar una vida poc saludable. En aquest període, va ingressar diverses vegades a centres de rehabilitació, a més de passar per la presó per un robatori amb violència.

Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando
Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando, en una imatge d'arxiu. | GTRES

Ortega Cano s'ha emportat molts disgustos

Ortega Cano mai no ha llançat la tovallola amb el seu fill malgrat que li ha donat molts disgustos. Confia que es rehabiliti i que, quan surti al carrer, estigui preparat per començar una nova vida de zero. Fa uns mesos, es va publicar que, fins i tot, li havia comprat una casa a prop seu perquè estigués protegit.

El noi té la il·lusió de recuperar la llibertat i tornar a estar amb Michu i la seva filla. Durant aquests anys, hi ha hagut diverses crisis entre la parella i es desconeix en quin punt hi és la relació. Ella havia anunciat que tenien intenció de casar-se, però la seva versió trontolla amb força freqüència.

De moment, José Fernando deu seguir fent passos per guanyar-se l'alta dels professionals. Només li deixaran sortir quan tinguin la certesa que no tornarà a cometre més errors.

Ortega Cano, mentrestant, ha de solucionar els seus problemes conjugals. Tot apunta que cada cop està més a prop la separació d'Ana María Aldón.