Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores deixa clar que Olga Moreno ja ha pres una decisió: «Rabia i rancúnia»

Rocío Flores entén per què la seva exmadrastra ha pres aquesta decisió

Rocío Flores és conscient que la seva madrastra té molt clars quins són els seus principis i ha patit molt pel que s'ha explicat a la televisió sobre aquest últim any. Especialment, la guanyadora de Supervivientes 2021 sent molta rancúnia per un dels personatges més influents de Telecinco, i aquest no és altre que Jorge Javier Vázquez.

Des que Rociíto va explicar la història de la seva vida en una docusèrie, han estat molts els que han criticat Olga Moreno. La van acusar de ser la principal ajudant d'Antonio David i que va tenir molt a veure amb tot el patiment de la mare de Rocío Flores.

Un dels que ha atacat més durament l'andalusa ha estat el presentador català. I aquest no s'ha pres gaire bé que l'exdona d'Antonio David l'hagi vetat als platós de televisió des de fa mesos.

Rocío Flores sap que la seva altra mare ja ho té decidit

Ara,  24 hores abans que tingui lloc la gran final de Supervivientes 202 , tots ens fem la mateixa pregunta. Aquesta radica sobre l'assistència o no d'Olga al plató de Telecinco per lliurar el xec de 200.000 euros al guanyador d'aquesta edició.

Olga Moreno a 'Supervivientes'
Rocío Flores s'assabenta de la decisió de la seva altra mare | Mediaset

Olga Moreno va respondre diumenge passat a Conexión Honduras a Ion Aramendi sobre si hi aniria o no. I tot fa pensar que finalment no acceptarà la invitació de la productora Bulldog TV per assistir demà dijous a la gran final.

«Em costa molt», confessava fa uns dies sobre si la podrem veure entregant aquest milionari xec. La veritat és que, fa unes hores, l'andalusa deixava clar que és gairebé impossible que vagi a lliurar el gran premi de vencedor de Supervivientes.

Rocío Flores esperava que Olga s'absentés per aquest motiu 

«Em fa ràbia no ser-hi perquè em feia molta il·lusió com a guanyadora i és normal. A qualsevol persona que hagi guanyat li fa il·lusió entregar el xec a l'altra persona, però bé, ja està, no passa res», ha sostingut. A més, no ha volgut entrar en cap mena de polèmica i ha evitat parlar sobre la seva tensa relació amb el comunicador de Badalona.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Olga Moreno ja ho ha comunicat a Rocío Flores | Catalunya Diari

Queda clar que la seva absència és motivada per evitar coincidir amb el català en un mateix plató, i, per això, segurament Jorge Javier li té preparada una resposta contundent.

Després del seu bon debut com a col·laboradora de Supervivientes, Olga és conscient que «no té pensat» seguir al mig. Encara que tampoc no tanca les portes a nous projectes. «Avui no ho tinc planejat, però demà ves a saber. Tampoc tenia la intenció d'anar a Supervivientes i ho vaig fer, o sigui que no ho sé».

«Sempre hem sigut molt feliços i estic contenta»

En un altre ordre de coses, la madrastra de Rocío Flores parla orgullosa de la seva gran amistat amb Ana Luque. Ella ha estat recentment expulsada del reality que la va nomenar guanyadora fa un any.

Amb ella té un pla per a aquest estiu i assegura que encara no se'n pensa «separar». Això sí, també reconeix que vol passar temps amb la seva família aquest estiu.

Olga Moreno
Rocío Flores escolta Olga Moreno mentre explica per què no va assistir a la final de 'Supervivientes' | EUROPA PRESS

Sobre l'exguàrdia civil, Olga no ha volgut entrar a parlar dels rumors que assenyalen que aquest i Marta Riesco podrien passar per l'altar el 2022. i desitja «el millor» al seu exmarit.

Olga confessa que tots dos tenen una relació «cordial. Com en tota relació que s'acaba, tens els teus moments, són 22 anys, sempre hem sigut molt feliços i estic contenta» ha finalitzat les declaracions a Europa Press.