Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario torna a veure Belén Esteban i posa a prova el seu mal caràcter

La bona relació que mantenen les dues famílies podria durar poc

Semblava que els mals rotllos entre Belén Esteban , María José Campanario i Jesulín de Ubrique havien desaparegut. Tot i això, n'hi ha hagut prou amb uns minuts perquè la de Paracuellos s'interessés una altra vegada en aquesta història. Belén ha tornat al seu lloc de treball després de tres mesos de baixa i ja és la protagonista dels titulars. Però, no és precisament per una bona notícia. María José Campanario ha estat la primera a comprovar que el mal caràcter de la col·laboradora continua existint.

La veritable relació entre les dues famílies

Tot ha fet un gir de 180 graus els últims mesos. D'una banda, Belén  patia el cop més gran de la seva vida en caure en directe mentre feia una prova de resistència al plató de Sálvame. Al principi,  semblava ser un simple esquinç, però ha resultat una cosa més seriosa: més de tres mesos de baixa i una llarga recuperació que van enfonsar la col·laboradora de Telecinco. La seva relació sentimental corria perill a causa de la seva baixa autoestima. Afortunadament, al final només va ser un ensurt.

Paral·lelament, a la vida de Maria José Campanario i de Jesulín de Ubrique tot els va perfectament. Fa aproximadament uns mesos van donar la benvinguda al seu tercer fill en comú, Hugo. No hi va haver cap problema en el part i ara es troba a Jerez de la Frontera, sense cap perill de ser vist per les càmeres.

Tant Maria José com Jesulín tenen clar que protegiran el nen tot el que puguin. Per aquest motiu, ningú de fora del cercle íntim ha visitat el nadó. Tampoc ho ha fet Andreita que, tot i mantenir una bona relació amb el seu pare, no ha viatjat fins a Andalusia.

Andrea Janeiro, Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario, Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro ara es porten millor que abans | CatalunyaDiari

Tot i que amb Jesulín no hi ha cap problema, María José Campanario encara no ha baixat la guàrdia. Fa unes hores, es filtrava que la dona del torero estava posant a prova Belén Esteban per saber si hi pot confiar.

María José posa a prova Belén Esteban

Ara que Belén Esteban ha tornat als platós de televisió, María José Campanario està més en alerta que mai. Andrea té una estreta relació amb ells, però qualsevol error pot posar en perill el seu nadó.

Per això, María José no ha trigat a posar a prova Belén Esteban. Tot i que no tenia cap mala intenció, Belén ja va dir el que no havia de dir dissabte passat, durant la seva primera entrevista després de tornar.

Pel que sembla, les declaracions que Belén va fer a la televisió no van fer gaire gràcia a María José Campanario. Van ser aquestes: «Estic molt contenta de com està la situació amb la persona amb qui ho ha d'estar. Si coneix la persona que ha vingut, he de dir que sí, tot està correcte», va explicar.

Belén sap que aquestes paraules han tingut mola repercussió al món del cor i que ha posat en perill la tranquil·litat de la seva família. Però María José Campanario està disposada a donar una segona oportunitat a la de Paracuellos i sembla que l'ha superada amb èxit.

Muntatge de Belén Esteban, Jesulín i María José Campanario
Belén Esteban no vol destrossar la bona relació que, actualment, té amb María José Campanario i amb Jesulín | Instagram - GTRES

Fa unes hores, s'asseia al plató de Sálvame Diario i, tot i que li van preguntar, Belén es va mantenir ferma. «Vaig ser molt clara al Deluxe, vaig parlar allà i ja no parlaré més. Sé que a ells no els agrada, els desitjo el millor», va concloure.

Amb aquestes declaracions, Belén ha demostrat que tant María José Campanario com Jesulín de Ubrique hi poden continuar confiant. El que passarà en el futur només el temps ho dirà.