Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro, impactada per la decisió que ha pres la seva mare després de l'embaràs

Andrea Janeiro s'ha quedat sense paraules

Andrea Janeiro sap que la seva mare estava desitjant tornar al lloc on se sent més còmoda a l'hora de treballar. Estem parlant de Telecinco i més concretament del plató de Sálvame.

La veritat és que Andrea Janeiro era conscient que la col·laboradora estava molt cansada després de passar tants mesos tancada a casa. El motiu, la seva llarga recuperació després del greu accident que va patir al plató de Sálvame el 25 d'abril passat.

L'accidentada no veia l'hora de tornar al que ha estat el programa durant aquests últims 13 anys. I ho feia de la manera que una icona de Telecinco com ella es mereix.

El cas és que la mare d'Andrea Janeiro arribava a les instal·lacions de Mediaset a Fuencarral en un cotxe descapotable. Un vehicle que òbviament no conduïa la madrilenya, ja que continua recuperant-se de l'operació de la tíbia i el peroné des de fa gairebé dos mesos.

Andrea Janeiro, en xoc després de conèixer la decisió definitiva de la seva mare

La princesa del poble reapareixia molt emocionada a la porta de Telecinco i l'esperaven tant Adela González com la resta de col·laboradors que havien estat convocats per a aquest dimarts 26 de juliol.

«Se m'han fet molt llargs. T'emociones perquè veus molta gent que fa temps que no veus. He plorat i m'he emocionat, soc molt ploranera. No he estat bé i ara vull mirar endavant, no cap enrere», confessava visiblement emocionada.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro i Belén Esteban, en una imatge d'arxiu. | Europa Press
 

Si hi ha alguna cosa del que tenia ganes Belén només arribar era parlar de tots els temes que no ha pogut tractar en un plató per culpa d'aquesta caiguda tan inoportuna.

Encara que això sí, des del primer minut ha deixat clar hi hauria un tema tabú que no tocaria per res del món. Un assumpte que afecta directament la seva filla, Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro aconsegueix que no en parli mai més

Només entrar al plató, i després de rebre el calorós aplaudiment del públic present ahir a la tarda, Belén ha posat fil a l'agulla. La madrilenya ha començat la seva reaparició a Sálvame parlant de diferents temes d'actualitat del món del cor que han estat notícia aquests últims tres mesos.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro confirma els rumors. | CatalunyaDiari
 

Belén ha parlat sobre els temes de la seva amiga Anabel Pantoja, de l'al·legat d'Isabel Pantoja o de la crisi d'Ortega Cano i Ana María Aldón. També havia de parlar del naixement del nou fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, el petit Hugo.

Belén ho té clar i ningú no la farà canviar d'opinió

Tot i parlar sense embuts de tots aquests temes que la direcció del programa li ha presentat, un no li ha agradat. I és el que té a veure amb la figura del seu ex, a qui ha deixat de banda.

No es va voler referir al pare d'Andrea ni a l'odontòloga. «No vull parlar de Jesulín de Ubrique ni de María José Campanario, sé que a ells no els hi agrada ni tampoc a més gent, i em dec a una persona. M'alegro molt que estiguin feliços. Vull que ells estiguin contents i estiguin bé», sentenciava.

Tot i les pressions d'Adela perquè obertament sobre aquest tema, els intents de la basca no han donat fruit.

Belén va prendre la decisió de no parlar més del pare de la seva filla. I es va remetre a les paraules que va pronunciar al Deluxe divendres passat. La tertuliana els desitjava tot el millor al matrimoni i només vol que siguin feliços després de l'arribada al món del seu nou bebè.