Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce, perdut en comprovar que ho ha deixat per anar-se'n amb el millor amic

El torero s'assabenta què està passant a la seva família

Enrique Ponce encara està en xoc davant del qual s'ha publicat aquesta mateixa setmana sobre la seva família. De moment, el torero viu un estiu força tranquil a Almeria, amb la seva xicota, Ana Soria, i allunyat de la polèmica i dels mitjans.

Per decisió pròpia, Enrique ha volgut gaudir en silenci del seu festeig, alhora que ha recompost la seva relació amb Paloma Cuevas. Sí, ja que el matrimoni es va divorciar de forma força traumàtica, amb dues filles en comú i després de 25 anys de matrimoni.

Els primers moments van ser tensos i tristos, principalment per l'actitud pública d'Enrique i Ana. Arran d'això, Paloma li va demanar discreció al seu exmarit pel bé familiar i ell va cedir per seves les filles i la seva família.

Per la seva banda, Paloma ha viscut durant aquests dos anys divorciada un ressorgiment professional molt interessant. Ha tornat al món del disseny i la moda, i ha triomfat amb una col·lecció que ha rebut molt bones crítiques.

D'altra banda, en el terreny personal, viu pendent de la salut dels seus pares i, en l'aspecte sentimental, no se li ha conegut parella... fins ara.

Enrique Ponce i el festeig del seu millor amic

Enrique Ponce no pot creure el que ha publicat la revista Semana. I és que, Paloma Cuevas podria haver començat una relació sentimental amb el cantant Luis Miguel. La notícia, ja per si mateix és sorprenent, però encara ho és més si tenim en compte que el cantant i Enrique són íntims amics.

Segons la revista, que esmenta un periodista argentí, la parella hauria passat uns dies a Madrid. Exactament, el cantant hauria viatjat fins a la capital espanyola i estaria allotjat a un dels hotels més luxosos de la ciutat.

Prèviament, ell i Paloma ja s'haurien vist en el recent viatge que Paloma ha fet a Miami, lloc on viu el cantant. A més a més, criden l'atenció les declaracions que ella feia no fa gaire, assegurant que li agradaria viure una temporada als Estats Units amb les seves filles.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce i Paloma Cuevas són els padrins del fill de Luis Miguel | GTRES

La notícia possiblement haurà impactat al torero, ja que Enrique i Luis Miguel són amics des de fa molts anys. De fet, l'exmatrimoni són padrins de Miguel, un dels dos fills que el cantant va tenir amb l'actriu mexicana Araceli Arámbula.

L'amistat amb el mexicà ve de fa molts anys i sempre han mantingut el contacte amb el torero. A més, el vocalista va mantenir també un idil·li en el seu moment amb Genoveva Casanova, íntima amiga de Paloma, per la qual cosa tots es mouen als mateixos cercles socials

Paloma Cuevas no confirma la notícia

Enrique Ponce s'hauria quedat molt sorprès davant d'aquesta informació, que no seria del tot descartable. Paloma Cuevas, fidel al seu estil, no se n'ha pronunciat i cap mitjà ha pogut recollir la seva versió dels fets. Tot i això, segons Semana, fonts properes al seu entorn donen veracitat a la informació i fins i tot afirmen que ja se sabia des de feia algun temps.

Paloma és molt reticent a parlar amb la premsa i més quan es tracta de temes personals. És més, ni en plena tempesta mediàtica per la seva separació va deixar anar cap peça.

Només parla amb la seva revista de capçalera, que és Hola!. Allà sí que acostuma a concedir entrevistes totalment pactades i amb unes fotografies cuidades al detall en què pot lluir cos i models a les portes dels seus 50 anys.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb Luis Miguel en una foto de 2009 | GTRES

Així és, i és que el proper 11 de setembre, Paloma celebrarà les seves 50 primaveres i probablement acapararà tota l'atenció mediàtica. De fet, aquest podria ser el moment perfecte per presentar en societat la seva nova relació amb Luis Miguel, si no els han agafat ja abans. Així mateix, a Enrique no caldrà que li ho presenti, ja que es coneixen sobradament.