Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón posa en risc el seu matrimoni amb una decisió definitiva

Ana María Aldón ha arribat al límit de la seva paciència i està disposada a tot

Ana María Aldón va arribar al límit de la seva paciència fa uns dies. La dona d'Ortega ja no pot aguantar més la situació familiar i s'estaria replantejant la seva relació. Fa temps que la dissenyadora reclama el seu lloc, mentre l'extorero mira cap a una altra banda.

Una situació desagradable on Gloria Camila té un paper fonamental en l'actitud del seu pare. En aquest sentit, Ana María ha dit 'prou' i ha donat al seu marit un ultimàtum. O reacciona o la col·laboradora de Viva la vida prendrà una determinació dràstica respecte a la seva vida en parella.

Ana María Aldón i l'ultimàtum que podria canviar-ho tot

Quan Ana María Aldón va contreure matrimoni amb Ortega Cano, el fet que aquest continués sentint una profunda admiració per Rocío Jurado no va ser un impediment. Ella era una gran fan de la de Chipiona i viure envoltada del seu record etern no era una cosa que li importés.

Confiava en l'amor que l'exdestre li professava, malgrat que l'inici de la relació no va ser fàcil. No obstant això, amb el temps, Ana María va anar guanyant personalitat pròpia i la seva participació a Supervivientes va contribuir a posar-la al focus mediàtic.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón dona un ultimàtum al seu marit. | CatalunyaDiari
 

Per fi coneixíem la seva altra versió lluny de la figura del marit. La seva feina a Viva la vida va provocar un gran enrenou i alguna esbroncada a casa. A Ortega no li agradava que la seva dona s'exposés públicament, però la gaditana va continuar amb la seva feina.

Va ser precisament al plató del programa d'Emma García on la dissenyadora va revelar la que podria ser la crisi definitiva en el seu matrimoni. Unes declaracions poc afortunades del seu marit sobre el seu amor a 'La más grande' van danyar profundament Aldón i aquesta va esclatar.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón fa temps que reclama el seu lloc a la família d'Ortega. | Mediaset
 

Va obrir els ulls i va comprendre que el que semblava un record a la cantant, amagava una mica més. «Què faig jo aquí si Ortega Cano està enamorat de Rocío Jurado?», s'ha arribat a preguntar en directe completament trencada. Va ser llavors quan va decidir reclamar el seu lloc.

Ara, mesos després, l'andalusa s'ha cansat d'esperar i ha pres una determinació. Tal com van revelar a Socialité, Ana María li ha donat un ultimàtum al seu marit. O aquest li dona el seu lloc o «pot passar el que no li agradaria que passés».

Ana María Aldón està disposada a desfer-ho tot

Amb aquestes paraules, Ana María Aldón deixa molt clar que no hi ha marxa enrere. La situació ja és insostenible i no aguanta ni una més. I no només per la presència de la de Chipiona, sinó per l'actitud de Gloria Camila.

Moltes vegades la filla d'Ortega l'ha deixat en evidència públicament mentre que aquest mira cap a una altra banda. El seu marit no ha mogut ni un dit per defensar-la i molt menys ha parat els peus a la col·laboradora de Ya son las ocho.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Ana María Aldón ja no aguanta més i ha pres una determinació. | GTRES
 

La relació entre pare i filla és tan estreta que sembla que el torero no vol fer res que pugui contrariar Gloria. Una actitud que Ana María va denunciar a la seva entrevista, quan va deixar clar que ella «mai permetria que la meva filla parlés malament del meu marit».

Així doncs, un cop arribat al límit de la seva paciència, la dissenyadora s'ha plantat i per una vegada pensa en ella mateixa. Encara que asseguren que continua enamorada d'Ortega, «està farta de sentir-se una estranya a casa seva, a la casa que comparteix amb el torero».

Tant és així que, si no reacciona, l'andalusa ha plantejat divorciar-se. Ara tot depèn del vidu de 'la Jurado', veurem si opta per defensar la seva dona o trencar una dècada de relació.

▶️ Una gran amiga cuenta la realidad de Belén Esteban tras meses alejada de la televisión