Primer pla d'Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano

Ana María Aldón, a punt de posar fi a la seva vida en no poder aguantar-ho

Ana María Aldón ha passat per dos moments traumàtics a la seva vida

Ana María Aldón té molt més en comú amb Rocío Carrasco del que es pensa. Després de conèixer el seu punyent testimoni s'ha adonat d'això, malgrat que li ha costat algun disgust familiar.

Tot i que públicament sempre s'ha posicionat del costat del seu marit, la veritat és que la dissenyadora es va quedar veritablement impactada amb l'emissió de Rocío, explicar la verdad para seguir viva.

Primer pla d'Ana María Aldón després de Supervivientes
Ana María Aldón entén el testimoni de Rociíto | Europa Press

Aquesta docuserie va aconseguir que la col·laboradora de Viva la vida arribés a connectar emocionalment amb la filla de Rocío Jurado.

El seu esgarrifós testimoni el va fer recordar, no una sinó dues experiències traumàtiques del seu passat i que gairebé aconsegueixen posar fi a la seva vida.

Tal com ha pogut saber la revista Lecturas en exclusiva, Ana María Aldón és una de les poques persones del clan Jurado-Ortega que creu, respecta i es posiciona al costat de Rociíto. Un fet que ja li passa factura.

Ana María Aldón, a la vora del precipici

Ana María Aldón entén molt bé per tot el que ha hagut de passar la dona de Fidel Albiac perquè ella mateixa ho ha patit a les seves pròpies carns.

Quan només era una nena, la tertuliana de Telecinco va ser testimoni dels maltractaments que va patir la seva mare per part del seu pare. Durant tota la seva infància va haver de suportar aquest malson al qual dia rere dia, eren sotmesos.

Durant la seva participació a Supervivientes 2020, va ser ella mateixa la que va voler compartir aquest dolorós record amb l'audiència del programa. Durant el seu Puente de las emociones, Ana María Aldón es va obrir.

«El meu pare va ser una bèstia humana, durant anys va torturar la meva mare. El meu germà Fermín i jo ens agafàvem i ens ficàvem sota el llit mentre això passava cada dia», va assegurar entre llàgrimes.

Ana María Aldón, plorant a 'Viva la vida'.
Ana María Aldón va estar a punt de posar fi a la seva vida | Europa Press

Però, sens dubte, el moment més traumàtic per a ella ho va patir estant al costat d'Ortega Cano. I és que, només tres mesos després de començar la seva relació amb el torero, Ana María Aldón es va quedar embarassada.

I el que havia d'haver estat un moment inoblidable, es va convertir en tot un malson. La família del destre no va veure amb bons ulls que la dissenyadora es quedés embarassada tan ràpid; un fet que a ella li va fer molt de mal.

Embarassada i amb tota la seva família política en contra, Ana María no s'ho va pensar dues vegades i va agafar el cotxe «amb la intenció de suïcidar-se». «Vaig estar a punt de no sobreviure», va confessar a Hondures.

Ana María Aldón, rebutjada per la seva pròpia família

Per a Ana María Aldón no és incompatible entendre el testimoni de Carrasco i voler el millor pel seu marit, però això és una cosa que no tot el seu cercle entén.

I malgrat que sempre s'ha mostrat neutral a la guerra entre Rociíto i la seva família mediàtica, aquest posicionament li pot costar el seu matrimoni amb Ortega Cano.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila al funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón es distancia de la seva família | GTRES

Gloria Camila i Rocío Flores no la poden entendre, després de tot el que n'ha dit, Ana María Aldón hagi decidit estendre una mà a la mare de David Flores.

Per això, aquestes dues influencers han pres una decisió dràstica contra ella. Totes dues han optat per ignorar completament l'esposa d'Ortega Cano.

Però el que fa més mal a la col·laboradora de Telecinco veure com la relació amb Gloria Camila ha canviat, de manera negativa, en tan poc temps.