Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández destapa el secret d'Albertito, el fill traït d'Isa Pantoja

Kiko Hernández ha revelat com es va assabentar del secret més gran d'Albertito

Kiko Hernández, col·laborador habitual de Telecinco, ha desvelat un dels grans misteris de la premsa del cor. Així és, i és que en una arrencada de sinceritat ha explicat com va saber que Isa Pantoja estava embarassada d'Alberto.

Tot va ser gràcies a una ex-xicota de Francisco Rivera, concretament Chabeli Navarro, qui va filtrar la informació i no va tenir en compte la privadesa de la família.

Kiko Hernández sempre s'ha caracteritzat per tenir informació de primer nivell, de fet molt poques vegades ha fallat en una notícia. Fa nou anys, just quan Isa Pantoja va saber que estava esperant un nadó, Chabeli es va posar en contacte amb ell.

Així que, Albertito va ser traït abans de néixer i des de llavors, segons explica la família, no ha parat de rebre menyspreus.

Isa Pantoja a un plató de televisió
Kiko Hernández sap quan es va quedar embarassada Isa Pantoja | Mediaset

Kiko va descobrir que Isa estava embarassada quan tenia 17 anys, així que no va poder donar l'exclusiva fins que va assolir la majoria d'edat. La filla de la 'tonadillera' volia marxar de Cantora, la seva residència habitual, perquè no se sentia ben tractada.

Dulce Delapiedra, la seva antiga mainadera i actual mà dreta, ha assegurat que la jove va patir menyspreus molt seriosos durant el seu embaràs. A més, Kiko, igual que la resta de col·laboradors de Telecinco, pensa que Chabelita va voler portar un nen al món per poder sortir de Cantora.

I és que, suposadament, era víctima de situacions força injustes i no es parlava amb diversos membres del clan. En concret, tant la seva àvia Doña Ana Martín com el seu oncle Agustín Pantoja eren dos dels seus grans enemics.

Tot i això, Isa s'ha convertit en una mare excepcional perquè, tal com ella mateixa ha explicat, la seva única intenció és protegir Albertito. El menor ha suportat diversos menyspreus i l'últim ha acabat amb la paciència de tots els seus éssers estimats.

El seu oncle Francisco Rivera no l'ha felicitat públicament pel seu vuitè aniversari perquè està indignat amb Chabelita. No obstant això, el DJ sí que assegura haver-ho fet en privat.

Kiko Hernández va ser amic de l'ex d'Isa Pantoja

Kiko Hernández té fama de ser un home interessat, però el cert és que manté bona relació amb rostres força coneguts. Hi ha molts famosos que en parlen bé i que asseguren que fora de càmeres és una persona completament diferent. Alberto Isla, ex de Chabelita, comparteix aquesta opinió perquè durant molt de temps va ser amic del col·laborador.

Imatge d'Isa Pantoja i la seva exparella Alberto Isla durant un programa de Telecinco
Isa Pantoja i Alberto Isla van tenir una relació estreta amb Kiko Herández | TELECINCO

Hernández va aconseguir feina a Alberto, ja que es va adonar que era pare i que necessitava diners per mantenir la seva família. El noi va començar a exercir de relacions públiques d'una sala de jocs molt coneguda de Madrid. Estem parlant del 'Bingo las Vegas', la propietària del qual, Begoña Sierra, va ser íntima amiga del tertulià de 'Sálvame'.

Però, malauradament, Albertito no només ha rebut menyspreus per part del seu oncle, sinó que la seva àvia Isabel també n'ha estat lluny durant llargues temporades. La 'tonadillera' es va distanciar de Chabelita i suposadament no tenia manera de contactar amb el menor. Malgrat això, fonts properes asseguren que la cantant sempre ha sentit passió pel nen i que és el seu net preferit.

Kiko Hernández no té bon concepte d'Isa Pantoja

Kiko posseeix molta informació sobre la família Pantoja, i té arguments més que suficients per tenir un mal concepte d'Isa. Considera que s'ha aprofitat de molts escàndols per treure'n diners i que no és tan bona com vol donar a entendre.

Tot i això, els espectadors han convertit la jove en el membre més estimat de la seva família. Actualment, la jove treballa de tertuliana a Telecinco i ha de donar explicacions sobre la seva vida privada, però sempre és molt prudent.

La seva intenció és educar el seu fill Alberto en la més estricta intimitat per protegir-lo de certes persones. A més a més, els experts en cor asseguren que la col·laboradora ha canviat i que és una persona completament diferent.