Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón rep el missatge més esperançador en el seu pitjor moment

Ana María Aldón s'ha refugiat en la seva família durant el seu pitjor moment

La guerra entre Ana María Aldón i Ortega Cano ha portat la dissenyadora a posar terra per mig i refugiar-se en la seva família. La col·laboradora de Viva la vida sap que no està sola i que compta amb el suport de la seva filla Gema , que està més que disposada a parlar.

Recentment, la filla d'Ana María Aldón enviava un missatge d'allò més significatiu: «No busquis mai la venjança. Només retira't i espera. Aquells que fan mal als altres solen destruir-se per si mateixos», compartia a les seves xarxes socials.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha posat terra per mig en plena crisi amb Ortega Cano | Telecinco

Sens dubte, un gran consell per a Ana María Aldón, ara que travessa el pitjor moment. I mentre Ana María roman aïllada i es nega a agafar el telèfon, Ortega Cano estaria fet un sac de nervis tement el pitjor.

Gema ja havia amenaçat el destre i la seva família respecte al dia en què ella es decidís a donar la cara per Ana María Aldón. Això marcaria el final del seu matrimoni i  ja no hi hauria marxa enrere. De fet, al pare de Gloria Camila li preocupa assabentar-se de la seva separació a través d'una exclusiva.

Muntatge amb l'story de Gema Aldón
Gema Aldón ha enviat un missatge molt significatiu a Ana María Aldón | CatalunyaDiari

L'entorn de la parella sosté que les coses estan pitjor que mai. «Cap està disposat a cedir i cadascun intenta portar aquests dies de la millor manera possible», asseguren. I «tem que la filla d'Ana María parli i acabi de dinamitar el matrimoni perquè és conscient que si ella carrega contra ell o contra Gloria Camila, això ja no tindria solució». Tot i que Ortega Cano hauria exigit a la seva dona que deixi la televisió pel bé del seu matrimoni, ella es nega a renunciar al seu lloc de col·laboradora.

▶️ Descubre lo que pocos saben de Ana María Aldón, la mujer de José Ortega Cano

L'ultimàtum que Ortega Cano ha llançat a la seva dona

El torero considera que «tots els seus mals són conseqüència del treball a la televisió de la seva dona. Que la seva presència als platós està dinamitant el seu matrimoni». «Ana s'ha deixat seduir per la fama, pels diners i per la sensació de sortir per televisió i això l'està canviant». Per això, Ortega Cano li ha demanat que deixi la tele. D'aquesta manera, sembla que és Ana María Aldón qui ha de respondre ara, encara que això suposi renunciar a una feina que li encanta.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón també està farta de callar i vol explicar la realitat familiar de la seva mare. | Telecinco

«A ell mai li va semblar bé que acceptés anar a Supervivientes, i molt menys que decidís fer el pas d'asseure's al plató de Viva la vida», comenten sobre la postura del pare de Gloria Camila.

«Ortega creu que aquest ha estat el principi de tots els seus problemes. A ell no li ha agradat mai que la gent difongui informació seva, el posa nerviós que parlin d'ell i de la seva família i ara la seva dona ho fa cada setmana». Tot i això, «Ana no vol renunciar a la cadira que creu que s'ha guanyat i que es mereix amb escreix», remarquen.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Foto de José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«Ella creu que mai ha donat peu a res i que només fa la seva feina amb educació i respecte. Creu que els que no han actuat bé són altres, com Gloria Camila».

És més, asseguren que la dissenyadora «està encantada. Es veu com una dona nova i poderosa. Se sent una dona lliure i independent per primera vegada en tota la seva vida i no renunciarà a la seva satisfacció personal». «Ni tan sols si en depengués el matrimoni. Ara mateix és el seu nou modus vivendi i no hi renunciarà. De fet, ha canviat de representant perquè li busqui més coses».

Això, sense tenir en compte les veus que assenyalen que la seva filla Gema també podria apuntar-s'hi. Motiu pel qual «fa uns quants dies que el torero està molt nerviós».