Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores avergonyeix al seu xicot explicant què passa al llit

Rocío Flores torna a ser el centre d'atenció

Rocío Flores ha tornat a generar polèmica. Després de la seva sorprenent entrevista per a la revista Setmana, la influencer s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades en confessar tot el que ha passat sota els llençols.

Aquest dimarts, 28 de juny, la influencer va anar al plató de Tierra de nadie en qualitat d'exconcursant i tertuliana. Durant l'emissió d'aquest programa, Carlos Sobera i la resta de col·laboradors van comentar la història d'amor que ha sorgit als Cayos Cochinos entre la cosina de Kiko Rivera i Yulen Pereira.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel està molt preocupada per tot el que s'està veient a Espanya. | Telecinco

 

El programa va emetre unes imatges en què es va poder veure la col·laboradora de Sálvameparlant sobre totes les preocupacions que li ronden pel cap. Però, sens dubte, el que més li preocupa és la imatge que s'està veient d'ella a Espanya.

I és que la Pantojita ha estat una de les protagonistes indiscutibles d'algunes de les anècdotes més sorprenents de l'edició. Un dels moments que tots recordem és la nit de passió que va tenir amb Yulen Pereira davant de les càmeres.

Però el que menys s'esperava Rocío Flores era que la seva opinió sobre el pas d'Anabel per Supervivientes 2022 aixecaria tanta polseguera.

Rocío Flores queda en evidència

Després de finalitzar el vídeo, Rocío Flores no va voler deixar passar l'ocasió per donar la seva opinió sobre el tema. La tertuliana d'El programa de AR va deixar caure que la seva companya de professió podria estar «avergonyida» per tot el que està fent al concurs.

«Jo crec que es farà més vergonya ella a si mateixa quan es vegi», va assegurar la germana de David Flores Carrasco. Com era evident, les reaccions no van trigar a arribar.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores crea polèmica en compartir la seva opinió. | Mediaset
 

Una de les més crítiques amb les paraules que Rocío Flores acabava de pronunciar va ser Tania Medina. La participant de la darrera edició de Supervivientes no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar la cara per la seva companya de concurs.

«Però, a veure, per què una dona s'ha de fer vergonya? Perquè ha fet certes coses i l'han enxampat...», li va preguntar la model, fent referència a les imatges que acabaven de veure.

I és que, en aquell vídeo, la parella d'Alejandro Nieto apareixia amb Anabel i Ana Luque practicant nudisme a les platges d'Hondures.

«No, al revés, que cadascuna faci amb la seva vida el que vulgui», va respondre Rocío Flores, en un intent per aclarir les seves polèmiques paraules.

Imatge de Tania Medina evacuada de Supervivientes
Les paraules de Rocío Flores no li han agradat gens a Tania. | CatalunyaDiari
 

Però lluny d'abandonar el tema, la canària va tornar a interrompre la televisiva per treure la cara, una vegada més, per totes les dones del planeta. «Cap dona no s'ha de sentir avergonyida per aquestes coses».

Aquestes paraules van aconseguir que tot el públic de Supervivientes 2022 l'aplaudís. Després de veure les reaccions del plató, Rocío Flores va intentar novament rectificar les seves paraules i va voler compartir el seu punt de vista.

«Ho dic perquè ella sempre ha dit que quan anés a un concurs no faria això o allò altre. Que li farà vergonya veure's, no és una cosa dolenta».

A més, la companya d'Ana Rosa Quintana va aprofitar l'ocasió per enviar un missatge a favor d'Omar Sánchez. «Em sembla una falta de respecte? Em sembla que sí. Que amb qui era la seva parella, gairebé una setmana abans del concurs, es va ficar al llit amb ell. Però, que cadascú faci el que li doni la gana».