Belén Esteban cridant

Belén Esteban confirma que el vídeo privat ha accelerat el temut divorci

Belén Esteban també està horroritzada amb el vídeo

S'ha parlat bastant de  Belén Esteban aquesta setmana. La més televisiva de Paracuellos ha publicat unes fotografies que no deixen cap dubte respecte al moment que està passant.

Després de la seva aparatosa caiguda a Sálvame, Belén ha estat diverses setmanes en repòs absolut. La fractura de tíbia i peroné que li va produir la caiguda es va complicar força i la recuperació completa serà llarga. Això l'ha sumit en un estat de desànim i de tristesa que l'ha fet no voler parlar pràcticament amb ningú fins fa poc.

Belén ha vist truncats els seus plans amb la cancel·lació forçosa de la seva agenda laboral. Entre les seves dates marcades al calendari, hi havia les gales de Supervivientes, a les quals s'havia compromès a anar per defensar Anabel Pantoja.

Lògicament, amb la cama enguixada i plena de caragols, no hi ha pogut anar. No obstant això, Belén ha deixat caure per les xarxes algun missatge donant suport a la seva amiga i companya. Anabel està sent una de les concursants més polèmiques del reality i ja es troba a les portes de la victòria final. Tot i això, el vídeo que acaba de fer-se públic ha provocat un enrenou tan gran que ni Belén Esteban sap com defensar la seva amiga. El divorci ja és una realitat.

Belén Esteban i el divorci que ja no té marxa enrere

Belén Esteban és molt pudorosa per als temes relacionats amb la sexualitat. Sempre s'ha mostrat molt reservada a l'hora de parlar de les seves intimitats. Més encara, si en algun moment ha hagut d'oferir alguna mostra d'afecte en públic al seu marit.

Per aquest motiu, està força escandalitzada en veure que Anabel acaba de protagonitzar un vídeo força pujat de to amb Yulen Pereira, el seu xicot. S'hi veuen Anabel i Yulen sota l'edredó i la sevillana fent 'un treball manual' al tirador.

Les reaccions davant d'aquesta mostra d'amor no s'han fet esperar. Merchi, la mare d'Anabel, està força molesta amb la seva filla per mostrar-se tan desinhibida i a Belén tampoc no li ha semblat bé que es deixi portar d'aquesta manera.

Anabel Pantoja
Belén Esteban s'ha escandalitzat amb l'edredoning d'Anabel Pantoja | TELECINCO

Tot i això, qui ha saltat com una fera dolguda ha estat Omar Sánchez. L'exparella d'Anabel ha esclatat assegurant que Anabel «ha faltat al respecte a la seva família i a ell».

Belén no sap gaire bé com defensar la seva amiga

Belén Esteban està centrada en la seva recuperació de manera que la seva postura ara mateix té avantatges. Si li interessa, envia algun missatge per xarxes socials donant suport a Pantoja. Però, si el que ha de dir no és bo per a ella, es manté en un silenci prudent i justificat.

Mantenia l'esperança que Anabel i Omar es reconciliessin quan tornés a Espanya. Pocs aposten per la relació d'Anabel amb Yulen més enllà de les platges hondurenyes. Fins i tot Omar Sánchez es va proposar esperar Anabel per tenir-hi una conversa i mirar de reprendre el seu matrimoni.

Omar assegura que la setmana abans de marxar ella a Hondures, van estar vivint com una parella, de manera que ja veia la reconciliació més que factible. Aquest vídeo ho ha canviat tot. «Em fa vergonya i ràbia veure aquestes imatges», ha dit Omar, que descarta completament donar una nova oportunitat a la seva dona. El divorci sembla, per tant, un fet.

Belén Esteban per la seva banda entén perfectament l'actitud del canari i també descarta una reconciliació a curt termini. Ella és la primera que no aprova el que ha fet Anabel en públic a Hondures. Segurament no ho podrà dir públicament, o simplement es veurà obligada a mantenir-se a una distància prudent de tots dos.