Fabiola Martínez

Fabiola Martínez i els seus fills, en problemes després d'assumir que tot és mentida

La veneçolana s'ha vist obligada a posar fi als rumors que estaven circulant

Fabiola Martínez  és una de les dones del moment. I és que des que la veneçolana es va separar del seu marit, Bertín Osborne, la seva vida ha fet un canvi de 180º. Ara se la veu molt més a gust davant de les càmeres i no dubta a respondre les preguntes que li plantegen els periodistes.

I això que estava acostumada a haver d'estar sempre al focus mediàtic. Però és clar que ara se sent més còmoda en enfrontar-se a la premsa. Fins i tot no s'ha pensat dues vegades en assistir a un destacat esdeveniment en què estaria envoltada de paparazzis.

Així mateix, l'exdona de Bertín Osborne ha reaparegut en la inauguració de l'exposició de fotografia, Leyendas, de Jean-Marie Perier. Fabiola és una autèntica fan de l'artista francès i, per aquest motiu, no s'ha volgut perdre aquesta oportunitat.

En aquest esdeveniment s'ha trobat amb alguns mitjans que no han dubtat ni un segon a parlar amb ella. La veneçolana, tan simpàtica i elegant com sempre, ha volgut complaure els seus desitjos responent tota mena de preguntes, fins i tot algunes de més polèmiques.

Així és, ens estem referint a les últimes declaracions que va fer el seu exmarit, Bertín Osborne, per a Viva la Vida. Unes paraules que van generar força rumors sobre una possible reconciliació.

Però Fabiola ha volgut ser clara i tancar, d'una vegada per totes, el tema de reprendre la relació amb el seu exmarit.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
El cantant i la veneçolana mantenen una bona relació d'amistat. | GTRES
 

Fabiola Martínez nega qualsevol reconciliació amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez manté una estupendíssima relació d'amistat amb el seu ex. Per descomptat, és una de les poques parelles mediàtiques que presumeix de bon rotllo després de trencar el seu matrimoni.

És tan gran l'afecte que es tenen que, malgrat acabar amb la relació amorosa, han continuat mantenint la d'amistat.

A més, creien necessari mantenir el contacte contínuament i tenir una bona relació pel bé dels seus dos fills, Kike i Carlos. Sens dubte, aquesta connexió que sempre han tingut han provocat més d'una vegada rumors sobre una possible reconciliació.

Bertín Osborne no dubtava a confessar que la decisió l'havia de prendre la seva exdona. «En el cas d'asseure'm amb Fabiola a parlar, hauria de ser ella la que em donés a mi una segona oportunitat. Separats estem molt bé i quan ens veiem ho gaudim el doble», deia per Viva la Vida.

Les seves paraules van donar a entendre que les portes a un possible acostament entre ells no estaven del tot tancades. Tot i això, Fabiola, en ser preguntada pel que va comentar el cantant en aquest espai, va voler aclarir el que, segons ella, es va referir el seu ex.

«Estem bé així, encara que tampoc és una cosa que descarti completament. La porta no estarà mai tancada, és el pare dels meus fills, si no ens hauríem divorciat. Mai se sap, però en el meu cas, estem bé així tots dos», responia.

La veneçolana tampoc es va negar a tornar amb el seu exmarit, sinó que deixava a l'aire un futur, novament, amb el músic. Tot i això, ha insistit que, «malgrat que no tanca les portes a l'amor, no ho està buscant».

Fins i tot confessava que ara era «egoista» per gaudir de ple la seva època de soltera. «M'ho passo fenomenal amb mi mateixa i no vull complicacions. Prou en tinc per treure temps per a mi, com per començar a compartir-ho amb una persona...».

Fabiola Martínez somrient
L'exdona de Bertín Osborne confirma que es troba «en el seu millor moment». | Europa Press
 

Fabiola Martínez, pendent de Kike Osborne

Així mateix, tant Fabiola Martínez com Bertín Osborne no descarten reprendre la seva relació sentimental algun dia. Però, de moment, tots dos estan conformes amb la situació actual i no la canviarien.

A més, el cantant afirmava per al format d'Emma García que la seva única preocupació és el seu fill, Kike Calleja. «Qualsevol pare que tingui un fill com el nostre sabrà del que parlo, és viure amb l'estómac a la boca constantment», deia emocionat.

Sens dubte, unes paraules a què se suma la veneçolana, que està pendent del seu fill ara més que mai. I és que a principis de juny el noi va tenir una greu crisi i va estar a punt de ser hospitalitzat.

Per sort, l'assumpte no va ser més seriós i l'adolescent va poder tornar a casa sense cap impediment. «Vam estar a punt d'ingressar-lo», va explicar al seu moment el músic.

Després de passar per aquest revés familiar, ara, l'exmatrimoni torna a estar tranquil i no dubten a gaudir mútuament de la seva companyia. Per a tots dos, el més important és estar amb els seus dos fills en comú.