Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó assumeix entre llàgrimes el final de la relació

La col·laboradora d'Antena 3 s'hauria emportat una decepció important amb les últimes informacions sobre la seva mare

Tamara Falcó adora la seva mare i sempre s'ha mostrat encantada de la seva relació amb Mario Vargas Llosa. Des de fa set anys la parella comparteix sostre a la mansió d'Isabel Preysler, o almenys així ho feia fins fa poc. Les últimes informacions apunten que el premi Nobel s'hauria instal·lat en un altre domicili, lluny de la seva estimada.

Torna a la seva antiga casa

La mare de Tamara Falcó i el seu xicot ja no compartirien casa, segons ha publicat recentment en exclusiva la revista Semana. Tot i que han posat aquestes últimes setmanes junts davant la premsa, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa viurien en llocs diferents des de fa més de 10 dies. Per descomptat, això no seria per falta d'espai.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i Isabel Preysler
Tamara Falcó adora la seva mare. | GTRES
 

El domicili de la filipina és espectacular. Té més de 5000 metres quadrats de parcel·la i 2.000 d'habitatge distribuïts en nombroses habitacions. A més, està ubicada en una de les millors zones de la capital madrilenya.

Segons la publicació, l'escriptor hauria tornat al seu pis proper a la madrilenya Puerta del Sol. Allí residia fins que va començar la seva relació sentimental amb la mare de Tamara Falcó.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
Tamara Falcó i Mario Vargas Llosa mantenen una relació excel·lent. | GTRES
 

Encara tots dos intenten mantenir la seva vida privada en un discret segon pla, aquest assumpte ha suscitat molt d'interès. I és que no se sap si aquest distanciament seria una cosa temporal relacionada amb el nou projecte literari de Vargas Llosa o la fi de la seva relació amb la socialité.

Les primeres paraules dels protagonistes

Ell ha preferit no pronunciar-s'hi i ha demanat a la premsa que no li pregunti per aquest assumpte aquests últims dies. Per la seva banda, la filipina ha volgut desmentir les paraules de la revista.

Amb 71 anys, ha assegurat que ella i la seva parella continuen junts. De fet, revelava el mateix dia que va saltar la notícia que hi havia un motiu de pes pel qual el premi Nobel passava temps al seu antic domicili.

Isabel Presley i Mario Vargas Llosa
L'escriptor ha tractat d'evitar la premsa aquests últims dies. | GTRES
 

Pel que sembla, les anades i vingudes de Vargas Llosa a casa seva tenen a veure amb els seus fills. Tots tres hi passen llargues temporades i encara guarda molts dels seus llibres en què un dia va ser casa seva.

De moment, caldrà esperar a veure si les declaracions de la filipina són certes o simplement tapen una possible ruptura sentimental que arribaria a ple estiu.

Set anys de feliç unió

Va ser l'any 2015 que la història d'amor entre la mare de Tamara Falcó i l'escriptor va sortir a la llum. Des d'aleshores, no han deixat de mostrar-se públicament el seu suport i han anat a multitud d'actes junts.

Aquesta parella ha viscut durant molt de temps en una lluna de mel, encara que els últims mesos els problemes de salut, especialment d'ell, han marcat la seva rutina.

Imatge de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler.
La parella ha viscut moments molt dolços des de l'inici. | GTRES
 

Al mes de maig tots dos es van contagiar de COVID-19. En el cas de la socialité no hi va haver res ressenyable, però aquest problema de salut se li va complicar a la seva parella. El Nobel va desenvolupar una pneumònia i va romandre hospitalitzat un cert temps.

▶️ Mario Vaquerizo habla de su separación con Alaska y confiesa el reparto de su fortuna

Durant aquests moments tan complicats, la progenitora de Tamara Falcó no es va voler separar del seu costat i tampoc ho van fer els seus tres fills. Afortunadament, malgrat la seva edat avançada, 86 anys, l'escriptor va aconseguir remuntar i amb prou feines li han quedat seqüeles físiques.