Ana María Aldón

Ana María Aldón revela qui és el seu nou home i deixa mut a Ortega Cano

Ana María Aldón ha confirmat que els rumors son certs

Ana María Aldón està casada de dissimular i s'ha proposat explicar la veritat perquè té entre mans un assumpte important. Ha signat un contracte amb La Fàbrica de la Tele per participar en un concurs de música i necessita el suport del públic. Sap que allò essencial per guanyar-se la confiança dels espectadors és ser sincera, per això ha confirmat els rumors.

Ana María Aldón ha reconegut que l'acord de divorci ja està redactat, fins i tot ha fet un pas completament inèdit. Ha explicat que els termes es basen en el nou home de la seva vida: José María, el seu fill petit. El menor s'ha convertit en l'únic enllaç d'unió entre la dissenyadora i Ortega Cano, és l'última cosa que els queda.

Ana María ha deixat clar que «l'únic acord que hi ha és per i per al nen», confirmant així la notícia publicada a Diez Minutos. Aquesta revista va anunciar a la portada que els advocats de l'exmatrimoni havien tingut una reunió important. Per sort està tot resolt i més aviat que tard tant Aldón com Ortega Cano seran completament lliures.

Ana María ha deixat en evidència els seus detractors, ja que ha demostrat que els seus sentiments eren sincers. La primera cosa que va fer va ser casar-se en separació de béns i després ha renunciat a qualsevol compensació econòmica. L'únic que vol és que el seu nen, la seva gran raó per ser feliç, no canviï de ritme de vida i segueixi igual que sempre.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón vol explicar la veritat | TELECINCO

Aldón ha lluitat molt pel seu matrimoni perquè volia que el menor no patís, però s'ha adonat que és impossible. Sap que serà més feliç estant lluny del dretà, tot i que s'esforçarà per tenir-hi bona relació. De fet, mai no ha dit res dolent, només s'ha limitat a explicar el que ha viscut al seu costat.

Ana María Aldón ha assenyalat la responsable

Ana María té clar que en aquesta història hi ha una responsable amb nom i cognoms: Gloria Camila Ortega. La filla del torero suposadament ha tingut un comportament irregular i s'ha demostrat que els seus judicis han estat injustos. Sempre va pensar que la seva madrastra estava motivada per interessos econòmics i el temps li ha pres la raó.

Aldón ha revelat que passarà les festes de Nadal a prop d'Ortega, tot i que no celebri els esdeveniments importants. Però té clar que no coincidirà amb Gloria perquè li ha fet massa mal i no vol continuar patint. S'ha preocupat, però no consenteix més atreviments i creu que les disculpes arribarien tard.

La dissenyadora prefereix no entrar en detalls, però sí que ha insinuat que la 'influencer' encara no li ha demanat perdó. També és cert que fa un temps que no es veuen, ja que intenten no coincidir sota el mateix sostre. Aldón ha explicat que té pensat abandonar la casa del torero i que encara no ho ha fet perquè no ha trobat el moment oportú.

Ana María Aldón ha desmentit l'últim rumor

Ana María reconeix que està il·lusionada, vol viure i gaudir del seu present, però res més. Ha explicat que no està enamorada, el seu cor és lliure. Només vol centrar-se en el seu fill José Maria, que necessita tenir una mare tan forta com ella.

Aldón sap que el mal moment és cosa del passat, ara és fort i té ganes de lluitar. No consentirà que ningú posi en perill la seva felicitat. Ha demostrat que sempre té un somriure preparat per als seus detractors i aquest és la seva gran habilitat.