Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

Ana María Aldón revela amb qui viu el seu fill i perd 250.000 euros

A la llum tots els detalls de la nova llar d'Ana María Aldón

Bones notícies per a Ana María Aldón. Després de passar una dura època tant per la crisi que va tenir amb el seu encara marit, Ortega Cano, com pels tràmits de divorci amb ell, ara, la dissenyadora té motius per somriure.

S'ha qüestionat molt les últimes setmanes on viuria la gaditana després de la seva separació amb l'extorero. De fet, va ser ella mateixa qui va confessar obertament que estava buscant sense parar nova llar per viure amb el seu fill petit, José Maria.

Ara, setmanes després d'expressar aquest desig, finalment s'ha pogut complir el somni d'Ana María Aldón. És així, la col·laboradora de Fiesta està d'enhorabona perquè ja té nova casa. Desvelem tots els detalls!

Així és la nova casa d'Ana María Aldón

Aquest dimecres, 23 de novembre, la revista Semana s'ha fet ressò d'una de les notícies més esperades d'aquesta temporada: la nova casa d'Ana María Aldón . Per tant, la dissenyadora, finalment, ja pot dir alt i clar que comença una vida separada de l'exdestre.

De fet, ella mateixa ja ho va anunciar el passat 12 de novembre al programa on col·labora, Fiesta. Però ara ja és un fet. Tal com explica el mitjà, la dolça llar de l'exsuperivent és un xalet, situat a Guadalajra, a 25 minuts de la casa del vidu de 'La més gran', aproximadament, i a 1 hora de la capital.

Per descomptat, una localització idònia per estar a prop del pare del seu fill i, alhora, propera al seu lloc de treball. Però, sens dubte, el que més interessava a la tertuliana era que el nou habitatge fos a prop del col·legi del seu fill. Com ella mateixa va confessar a l'espai presentat per Emma García, la seva nova llar és a menys de 20 quilòmetres del centre on estudia el seu petit.

A més, pel que s'ha pogut esbrinar, aquest domicili es troba en una petita urbanització que compta amb diverses zones comunes, ideals per viure-hi. Entre elles, una piscina i una pista de pàdel. Pel que fa a les estances, la casa compta amb dues plantes més un garatge-soterrani.

La primera planta disposa d'una cuina, un lavabo i un enorme saló amb llar de foc que connecta amb la sortida cap al jardí. Pel que fa a la segona, hi ha tres habitacions, dos banys més i una terrassa d'uns 15 metres.

D'altra banda, també s'ha sabut que aquest habitatge li ha costat, ni més ni menys, que al voltant de 250 mil euros. Tot i això, com s'ha pogut descobrir, no es mudarà definitivament fins passades les festes de Nadal, atès que encara li queda decorar-la i acomodar-la al seu estil.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa
Ana María Aldón deixarà de viure amb el seu encara marit | GTRES

El desvergonyiment d'Ortega Cano a Ana María Aldón

Ana María Aldón , a més de trobar-se al focus mediàtic per aquesta adquisició, també ho està perquè recentment ha estat el seu aniversari. La veritat és que el que ha suscitat interès és si l'exdistre l'havia felicitat.

Quan va ser preguntada sobre això, la dissenyadora se la veia força incòmoda, deixant entreveure que, en efecte, no hauria rebut cap detall de la seva encara parella. De fet, bona prova que el pare de Gloria Camila va decidir fer cas omís de l'aniversari de la mare del seu fill petit va ser perquè va anar a una festa flamenca amb altres cares conegudes.