Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós

Ana María Aldón sorprèn en revelar quant de temps va estar tractant la seva depressió

Ana María Aldón no amaga el temps que va durar el difícil procés

Ana María Aldón no pot amagar que travessa per un bon moment. Després de viure una etapa complicada a causa de la separació del seu exmarit i pare del seu fill, ha tornat a somriure. Tot i això, la dissenyadora ha passat per un procés depressiu que ha requerit atenció mèdica tal com ella ara ha explicat.

La col·laboradora de 'Fiesta' es va separar definitivament d'Ortega Cano fa sis mesos, un temps en què ella mateixa ha reconegut va perdre la il·lusió. Ara, però, ja està recuperada i ha volgut compartir amb els seus seguidors com va ser aquest procés. Així, Aldón ha publicat un vídeo a les xarxes socials amb el qual insisteix a conscienciar sobre la depressió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana María Aldón ha volgut explicar la veritat sobre el seu estat

Conscient de la importància de la salut mental, Aldón ha fet el pas de tractar el tema amb la naturalitat més gran admetent haver estat «sis anys prenent antidepressius». Finalment, se sent amb força per poder parlar d'una situació complicada i en què ha tingut ajuda d'especialistes i del seu voltant.

Actualment, la tertuliana es troba optimista davant d'una nova fase de la seva vida on a més ha recuperat la fe en l'amor. «Diàriament rebo missatges, però en aquesta ocasió, han estat molt especials. A veure si a vosaltres us ajuda com m'ajuda a mi. Entendre com és de capritxosa què és la vida, les traves que et posa...», comença dient als seus seguidors.

Storie d'Ana María Aldón a Instagram al cotxe responent als seus seguidors el 19 de juliol de 2023
Ana María Aldón ha compartit amb els seus seguidors la depressió que va passar | @anamariaaldon, Instagram

L'ex d'Ortega Cano ha explicat com ha estat el procés en què s'ha vist immersa. «Fa un any estava molt malament, allò que és el cap, el poder de la ment. Els problemes et superen i dius 'no vull més', arribes a pensar 'no em mereixo més'», recorda Ana María.

Un moment en què es va veure sola, sense ningú al seu costat amb qui poder compartir com se sentia. «Desfogar-me és el que m'hauria fet falta, parlar-ho amb més naturalitat... però no ha pogut ser en el meu cas», assegura. Ara, mirant enrere, la dissenyadora té clar que no vol tornar a passar pel mateix.

Així mateix, les paraules de la dissenyadora arriben poc després que hagin sorgit rumors d'infidelitat per part de la seva parella actual, Eladio. Tot i això, ells han superat aquesta circumstància donant mostres que segueixen endavant.

De fet la mateixa Ana María enviava un missatge des del seu compte d'Instagram a l'home que li ha retornat la il·lusió. «Gràcies per cuidar-me com ningú, per estar al meu costat encara que bufen vents forts, per fer-me sentir única, especial. Per com em mires, per tornar-me la il·lusió i les ganes; ganes de viure, de lluitar, de somiar, de sentir...», va escriure.

Ana María Aldón ja va donar pistes del seu estat quan va sorgir la crisi amb Ortega Cano

Durant els últims compassos del seu matrimoni Aldón va reconèixer que José Ortega Cano no li donava el lloc que mereixia. «Jo no soc Rocío Jurado, però soc persona. Vull sentir que faig feliç al meu marit i que és feliç amb mi», afirmava ben convençuda. 

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
Fa un any Ana María confessava com se sentia amb Ortega Cano | España Diario

Unes declaracions amb què va confirmar els rumors de crisi en el seu matrimoni: «Tinc la necessitat de parlar clarament i ho puc fer. Espero que algun moment sigui la meva etapa. Espero que arribi el moment en què sortim i gaudim».

Ara el seu moment ha arribat i la gaditana gaudeix de la seva nova relació. Enrere va quedar la depressió que la va portar a prendre antidepressius i que, sens dubte, no vol tornar a viure de nou.