Fotografia de Gerard Piqué i Clara Chía somrient i mirant a càmera

La milionària mansió que acaben de comprar Piqué i Clara Chía a Catalunya: foto brutal

Piqué i Chía fan les maletes per la seva nova casa

Gerard Piqué i Clara Chía cada vegada deixen més clar que la seva relació no és una cosa passatgera. Ja ho vam veure al casament de Marc Piqué, el germà de l'exfutbolista, on la parella es va presentar agafada de la mà davant de tota la seva família per primera vegada.

Fins i tot, han sorgit rumors d'un possible matrimoni entre Piqué i Chía en un futur no massa llunyà. Però de moment, ens hem de fixar en allò que sabem al cent per cent que és real, i això és que acaben d'aconseguir la seva primera propietat junts.

Piqué compra una mansió amb la seva nòvia

Si bé l'empresari està tenint problemes amb Shakira perquè no aconsegueix vendre la casa on van fer créixer la seva família durant tants anys, ara Gerard Piqué ha volgut fer un pas endavant amb la seva nòvia i conviure junts en una milionària mansió.

Això sí, la parella ha decidit estar ben lluny del nucli de Barcelona i fixar el seu nou niu d'amor als afores de la gran capital catalana per a més privacitat.

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
La parella cada vegada més unida | GTRES

Tal com ha avançat la revista Diez Minutos, no se sap el lloc exacte de la casa, però sí que  se sap que està al camp, a una muntanya, i molt a prop de la platja. L'immoble té grans finestrals, una piscina infinity, un petit camp de futbol i fortes mesures de seguretat.

A més, la mansió està situada a un turó, el que recordaria a una antiga propietat de l'exfutbolista on celebrava grans festes que deixava als veïns amb un pam de nas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sasha i Milan, avió amunt i avall

Fins que no es va separar de Shakira, Gerard Piqué vivia amb la cantant en una mansió amb vistes al mar situada a  Esplugues de Llobregat. Els seus pares eren els seus veïns, però aviat van posar a la venda la seva propietat per 3,2 milions d'euros.

Ara l'exjugador del Barça ha decidit invertir en un nou casalot per a viure-hi amb Clara Chía i els seus dos fills, Sasha i Milan, quan tingui la custòdia i els petits tornin cap a la capital catalana.

Un fet que a Shakira no li agrada gens, ja que aquests viatges transoceànics els cansen molt, i ha hagut de demanar a Gerard Piqué que faci l'esforç d'anar a Miami i dedicar-se completament als seus fills quan tingui la custòdia.