Imagen primer plano de Gerard Piqué

Surt a la llum l'impactant secret que Piqué amagava en una luxosa casa de Barcelona

Revelen el que passava darrere les parets de la mansió que l'exdavanter del Barça tenia

Sempre s'ha sabut que a Gerard Piqué li agraden les festes, fins i tot quan estava amb la cantant Shakira. La colombiana, en canvi, s'ha reservat totes les sortides nocturnes per la seva nova vida de soltera.

Se l'ha vist anant a sopar amb el pilot britànic Lewis Hamilton i recentment han sorgit rumors d'una possible relació amorosa amb Jimmy Butler. La cantant ha estat vista amb el jugador de l'NBA  en una sortida romàntica.

Piqué es va comprar una mansió a una zona rica de la ciutat

Vaniatis ha publicat una revelació sobre una de les propietats de Gerard Piqué. La periodista Sílvia Taulés escriu sobre la mansió que l'exfutbolista es va comprar l'any 2015 a l'avinguda Pearson de Barcelona,  un dels carrers més exclusius de la ciutat metropolitana.

El mitjà recorda que en un primer moment es pensaven que Shakira i Piqué es mudarien en aquesta propietat per a començar el seu niu, però amb el temps la mudança no es va portar a terme. La raó? Doncs la propietat comprada per Kerad, una de les empreses de l'ex del Barça, l'anava a posar de lloguer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La mansió tenia una única utilitat: celebrar-hi festes

Ara bé, resulta que ningú va arribar a ser el llogater de la superfície i Taulés confirma que «la propietat va quedar sempre en mans de Piqué, que la utilitzava per a les seves  festes nocturnes». L'empresari va decidir usar la residència com una sala de festes, situada a la part alta de la ciutat. Tot un luxe, vaja.

Tot i que l'accés a la propietat era limitat, amb una gran portalada de fusta i un mur alt com a forma d'evitar mirades indiscretes, alguns veïns van poder veure el que succeïa a l'interior.

«Són ells els que podien veure les celebracions del defensa central del Barça, una cosa que devia saber Piqué o que potser no li va importar gaire».

Gerard Piqué davant del micrófon del 'After Kings'
L'exfutbolista celebrava grans festes a la seva mansió de Barcelona | Kings League

A Gerard Piqué no li importava ser descobert 

I què van pescar els veïns curiosos? Doncs els pocs afortunats es van quedar amb un pam de nas en veure les grans festes que es muntava l'exfutbolista a la mansió. «Eren gresques històriques, que tots podíem veure», afirma el mitjà citat.

Les àmplies vidrieres de la casa i el fet d'estar sobre un petit turó, permetia que algunes mirades indiscretes veiessin tot allò que es coïa dins la mansió de Gerard Piqué.

Tant el jardí, com la piscina i les terrasses, es convertien en el centre de les festes llegendàries. I com actuava Piqué en elles? Tal com confirma el mitjà «es mostrava lliure, amb actitud de solter i sabia que algú podia veure'l o haver-li fet alguna fotografia perquè allí estaven també moltes dones, companys i amics».