Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gabriela Guillén feliç a l'aniversari d''El Turronero'

Gabriela Guillén preocupa Bertín Osborne en sortir a la llum quin és el seu estat

Gabriela Guillén no pot més amb aquesta situació

Gabriela Guillén ha deixat molt preocupat Bertín Osborne després de sortir a la llum unes imatges reveladores. Segons sembla, tota la polèmica que s'ha generat al voltant del seu embaràs està començant a passar-li factura.

El darrer 12 de juliol la revista Lecturas va deixar tothom sense paraules en assegurar que el presentador de televisió «serà pare de nou amb 69 anys». Com es podia esperar, les reaccions per les dues parts no van trigar a sorgir.

Després d'una conversa amb Gabriela Guillén, Pepe de Real va confirmar que, en principi, «no es vol pronunciar, però no desmenteix la notícia». «L'embaràs el portaré de manera discreta i en privat», va confessar el comunicador, replicant les paraules de l'empresària.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín Osborne es pronuncia després de sortir a la llum l'embaràs de Gabriela. | Europa Press

Per la seva banda, Bertín Osborne es va posar en contacte amb Beatriz Cortázar per pronunciar-s'hi. Tal com va confessar a la periodista, no es tracta d'un nen «buscat ni desitjat». Tot i això, i malgrat que «són accidents que passen cada dia», la parella de Gabriela Guillén va deixar clar que assumirà «tota la responsabilitat d'aquest bebè». Declaracions que, posteriorment, es va veure obligat a rectificar públicament.

Després de sortir a la llum aquesta notícia, la imatge pública de Bertín s'ha vist greument perjudicada amb les últimes declaracions de Chabeli Navarro. Aquesta dona assegura que, durant la relació amb l'artista, va passar per una situació similar. Tot i això, en aquesta ocasió, Osborne li va aconsellar que interrompés el seu embaràs.

Com s'esperava, el televisiu no va trigar a emetre un comunicat desmentint aquest testimoni. Ara, i després de tot el que ha passat, la revista Semana ha publicat unes imatges preocupants de Gabriela Guillén.

Gabriela Guillén no pot més amb aquesta situació: les imatges que ho demostren

La preocupació per l'estat anímic de Gabriela Guillén no deixa d'augmentar. I és que acaben de sortir a la llum unes fotografies de l'empresària plorant a plena llum del dia.

La revista Semana ha deixat tots els seus lectors molt impactats amb la portada del seu darrer número. S'hi pot veure l'amiga especial de Bertín Osborne visiblement desbordada per tot el que ha passat les últimes setmanes.

Tal com ha assegurat aquesta capçalera, després d'acudir sense el presentador a la seva última revisió mèdica, Gabriela Guillén no ha pogut evitar ensorrar-se a l'interior del vehicle. Una situació que ha aconseguit entelar un dels moments més especials de tota la vida: l'arribada al món del seu primer fill.

Imatge de Gabriela Guillén somrient amb barret de palla
Gabriela Guillén no està passant pel seu millor moment. | Europa Press

Tot i això, tal com va confirmar la seva amiga Raquel Arias fa uns dies, Gabriela Guillén havia començat a patir dolors forts al seu ventre. Una complicada situació per la qual va haver de passar sola i sense la companyia de Bertín Osborne.

Encara que el presentador va assegurar que es faria càrrec del seu fill, la veritat és que l'empresària no compta amb el pare del bebè en el dia a dia.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
La relació sentimental de Gabriela i Bertín no travessa el seu millor moment. | GTRES, E-Noticies

Segons es va saber hores després de sortir a la llum aquest embaràs, la seva relació sentimental no està travessant el seu millor moment. Un distanciament que va confirmar Bertín Osborne. Tal com ell mateix va assegurar, ha estat «un temps distanciat» de Gabriela Guillén: «Gabriela no ha estat el meu afer. He tingut una relació de molts mesos amb ella. Una relació estupenda i fantàstica, perquè ella és estupenda i fantàstica».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!