Imatge primer pla Rosalía

Revelen el sorprenent motiu de la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro

Anuncien la ruptura de la parella del moment i els rumors no tarden a créixer

Ahir la revista People va confirmar que la Rosalía i Rauw Alejandro havien donat per finalitzada la seva aventura. Després de tres anys, un àlbum junts i un compromís, la parella ha fet tres passos enrere i ha trencat per complet la seva relació.

Una notícia que ha deixat en xoc a tots els seus fanàtics, que s'han quedat amb el cor trencat i amb el somni frustrat de veure a la Belén Esteban i a la Kim Kardashian assegudes a la mateixa taula al casament dels dos artistes.

Es van conèixer als Latin Grammy de 2019

La Rosalía i Rauw Alejandro es van conèixer quan el 'Mal Querer' de la catalana estava en el podi dels àlbums més escoltats del moment. El porto-riqueny va quedar completament hipnotitzat amb el talent i la bellesa de la cantant, i no va tardar a reconèixer que la Rosalía era la seva 'celebrity crush'.

Gràcies als amics en comú que tenien a la indústria, es van conèixer i a partir d'aquí  la relació va tirar milles. Aquest mes de març van publicar el seu primer EP junts, 'RR', que ha batut rècords.

En el videoclip d'una de les cançons, 'Beso', els dos artistes van revelar que s'anaven a casar. 

Imatge de Rosalía amb Rauw Alejandro posant al photocall dels 40 principals
El passat mes de març anunciaven el seu casament. | GTRES

Trenquen la seva relació després de tres anys

Però les coses canvien molt de pressa perquè  quatre mesos després que Rauw Alejandro i la Rosalía anunciïn el seu compromís, tot se n'ha anat a norris.

Es rumoreja que el motiu de ruptura de la parella ha sigut una infidelitat per part del cantant porto-riqueny amb una colombiana. La tercera en discòrdia seria Valeria Duque, una model amb qui Rauw hauria tingut una aventura després del seu concert el passat mes de maig a Mèxic.

Les mateixes fonts diuen que el mànager va facilitar en contacte amb ells i que Rauw va intentar tornar a quedar amb la model, que va rebutjar-lo perquè no li agrada repetir.

Així és la tercera en discòrdia

Valeria Duque és originària de Medellín, Colòmbia, i té 31 anys. Actualment, es dedica al modelatge i ha participat en diversos programes de realities a la televisió.

Al seu Instagram acumula més d'1,3 milions de seguidors i en les últimes hores, després que saltes el rumor de ser la dona amb qui Rauw Alejandro ha sigut infidel a Rosalía, la xifra s'ha disparat en més de  100.000 seguidors nous.

Rauw Alejandro és enxampat amb Shakira

No solament ha saltat el rumor de la infidelitat de Rauw Alejandro amb Valeria Duque, ja que recentment s'ha vist al porto-riqueny amb una altra persona que està sent assenyalada per tot arreu.

Així és, Rauw Alejandro ha sigut vist amb Shakira i els seus fills en un llac. Un fet que ha fet saltar totes les alarmes i ha deixat moltes incògnites obertes.

Se sap que els dos cantants tenen una bona amistat, però sembla que aquesta s'ha reforçat recentment. Hauran trobat ambdós un punt de suport després de les seves ruptures?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La catalana i el porto-riqueny no han confirmat res

Segons People, «les fonts diuen que, malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, ambdós han decidit acabar amb el seu compromís». 

Ni la Rosalía ni Rauw Alejandro s'han pronunciat al respecte. Tots dos segueixen amb normalitat a les xarxes socials i no han esborrat cap de les imatges que fins ara han compartit.