Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Tonino, germà de Shakira.

Màxima tensió a Miami: Gerard Piqué i el germà de Shakira acaben a bufetades

Shakira i Piqué haurien tingut una baralla tan forta a la seva arribada a Miami que hi hauria acabat intervenint el germà de l'artista colombiana

Gerard Piqué i Shakira es troben en el punt més tens d'ençà que van anunciar la seva ruptura. Els mitjans de comunicació han perseguit a tots els protagonistes de la història, incloent-hi a Clara Chía, la tercera en discòrdia, fins a tal punt que la cantant colombiana ha hagut de demanar en diverses ocasions en un comunicat oficial que se'ls respectés.

El passat mes d'abril, Shakira va posar fi a la seva estada a Barcelona després de més d'una dècada al cor de Catalunya i va prendre la decisió de mudar-se a Miami, als Estats Units, amb els seus fills, Sasha i Milan. Allà els esperava una nova vida, allunyats de l'assetjament que han patit els últims mesos.

Els advocats d'ambdues personalitats ja s'han reunit per establir un acord de separació. Mentre que Shakira es queda amb els nens, l'exfutbolista del F.C Barcelona té dret a estar 10 dies al mes amb ells. El que no preveien era que la cantant colombiana canviaria dràsticament la seva vida mudant-se a un altre continent, lluny de la premsa espanyola i de la seva exparella.

Shakira amb Milan i Sasha a l'aeroport de Barcelona.
Shakira ja s'ha instal·lat a Miami amb els seus dos fills. | EP. 

Piqué i Tonino haurien arribat a les mans

Ara, però, la guerra Piqué-Shakira suma un nou (i inesperat) capítol. La periodista gossip Verónica Bastos, va explicar que el dia 26 d'abril, Gerard Piqué va arribar a Miami que i la seva benvinguda no va ser gens agradable. «La notícia del cap de setmana és que, se suposa, que Shakira va tenir una baralla forta amb el seu ex i tal discussió es va tornar tan violenta que Tonino, el germà de la cantant va colpejar a Piqué per defensar a la seva germana», va dir la periodista.

Des que Shakira i Piqué ho han deixat, la relació entre les respectives famílies ha sigut nefasta i l'altre dia va quedar més clar que l'aigua. Segons informa Bastos, la discussió entre la parella va anar pujant de to fins a tal punt que el germà gran de la cantant colombiana va arribar a les mans amb Piqué. 

Imatge de Shakira i el seu germà Tonino al jutjat de Primera Instància i de Família Nº 18 de Barcelona
Shakira, amb el seu escuder Tonino. | EP

Queda clar, doncs, que la reconciliació entre Piqué i Shakira serà d'allò més complicada. Ja lluny de Barcelona, Piqué tindrà només 10 dies al mes per visitar els seus fills. I, a la recerca de la màxima estabilitat possible, l'exfutbolista estaria buscant llogar o bé comprar una casa a Miami.