Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

Ana María Aldón torna i assenyala què passa amb el seu fill petit

Ana María Aldón, a l'ull de l'huracà per no anar-se'n del domicili de l'extorer

Des que el cap de setmana passat es va anunciar que, finalment, Ana María Aldón i Ortega Cano s'havien de divorciar, als mitjans no es parla d'un altre tema. I és que tothom estava desitjant conèixer com acabaria aquesta polèmica relació entre la dissenyadora i l'extorero.

Així mateix, després de no superar la llarga crisi matrimonial que portaven arrossegant des de feia mesos, al final, la parella decidia que el millor era agafar camins per separat. Va ser la mateixa exconcursant de Supervivientes 2020 qui va donar tots els detalls sobre el seu divorci a Sálvame .

«No ho hem fet abans perquè no ho teníem clar, estava en un altre moment. Les coses arriben quan han d'arribar, però saben que es va deteriorant. No hem allargat, perquè tenim un fill, s'hauria allargat si no hi hagués ningú a comú», explicava.

Ara, que ja se sap que l'exmatrimoni és a punt de començar els tràmits de divorci, s'ha qüestionat força el lloc on, a partir d'ara, Ana María Aldón viurà amb el seu fill.

Ana María Aldón
Ana María Aldón está en busca de un nuevo hogar | Telecinco

Ana María Aldón no voldria anar-se'n del domicili d'Ortega Cano

El divorci d'Ana María Aldón i Ortega Cano no para d'acaparar la majoria de titulars de la premsa rosa. I és que, malgrat que s'acostava a que aquesta crisi matrimonial acabaria en separació, el cert és que encara quedava alguna esperança que l'exparella aconseguís solucionar-ne les diferències.

Això sí, tant la dissenyadora i l'exdestre tenen força clar que, encara que la seva relació no ha funcionat, aquesta complexa situació no afectarà el fill que tenen en comú, José María. Per a tots dos, la seva màxima preocupació és el benestar del petit i que no creixi amb la tasca difícil que els seus pares no mantinguin una bona relació.

De fet, justament per aquesta raó, estan posant de la seva part perquè el seu procés del divorci no acabi als jutjats. Per això fonts properes a l'exparella apunta que la separació serà amistosa i de mutu acord, ja que, avui dia, tots dos es tenen un gran afecte.

Ana María Aldón
Ana María Aldón està en busca d'una nova llar | Europa Press

Només sortir la notícia de la separació, molts van començar a especular quan es donaria el moment en què Ana María Aldón abandonés l'habitatge de l'extorer. Recordem que la finca conjugal és únicament propietat del pare de Gloria Camila, per la qual cosa la gaditana està obligada a buscar-se un nou habitatge on viure amb el seu fill.

Això sí, ara, estan començant a sorgir rumors que apuntarien que la dissenyadora no vol abandonar la vivenda del pare del fill perquè es trobaria «molt còmoda». Una sortida que s'estaria prenent amb molta calma, ja que no tindria gaire pressa a anar-se'n a viure a un altre lloc.

Per descomptat, com no podia ser d'una altra manera, aquests safarejos han arribat a les orelles de la mateixa Ana María Aldón, que s'ha volgut pronunciar sobre això. «Em podria anar al zoològic a viure si alguns volen», era l'única cosa que deia amb to d'ironia.

La veritat és que, segons El programa de Ana Rosa, la veritat és que la gaditana sí que estaria buscant sense parar una llar per mudar-se com més aviat millor. «Ana María feia temps que buscava una casa per a ella, per fer-ne l'estudi i treballar, però ara això té una altra funció», revelaven des de l'espai matutí.

El futur habitatge d'Ana María Aldón

Així mateix, tal com van assegurar des del format d'Ana Rosa Quintana, Ana María Aldón voldria un habitatge tan a prop possible tant d'Ortega Cano com del col·legi del seu fill.

Això sí, a més d'aquests requisits, l'excol·laboradora de Viva la Vida també voldria que la seva nova llar tingués altres tipus de necessitats. «Vol una casa que no sigui gaire gran, però que tingui molta llum, espais oberts i poc decorada, potser vol canviar l'estil d'habitatge», deia Marisa Martín-Blázquez per a El programa de Ana Rosa .