Concha Velasco i el seu fill, Manuel.

El fill de Concha Velasco ja no amaga la notícia del seu pare biològic

Manuel Martínez se sincera i parla de com va ser la relació amb el seu pare

Concha Velasco ha estat una dona que ha aixecat molts sospirs entre els homes. A punt de fer els 83 anys, els seus fans la segueixen recordant amb molt d'afecte i com una gran artista. Fins fa poc, encara estava damunt les taules representant una de les obres dels seus fills.

I precisament van ser ells els qui li van insistir a jubilar-se, ja que l'edat començava a fer efecte en la qualitat de vida de Concha. Manuel, el gran dels seus dos fills, ha estat sempre vetllant pel benestar de la seva mare i, juntament, amb la resta de la seva família han fet sempre el que semblava correcte per ella.

Igual que Concha Velasco, que com a mare sempre ha volgut el millor per als seus dos fills. «A la vegada que és una notícia, és una notícia trista. L'últim dia que jo era al teatre, el 24 de gener, va morir el pare biològic del meu fill Manuel. [...] El pare biològic de Manuel era Fernando Arribas, el gran operador cinematogràfic», va comentar Concha Velasco al programa Deluxe. I és que la identitat d'aquest home era un dels grans misteris a la premsa rosa.

«És un senyor anònim, vull estimar-lo molt»

Manuel parlava així d'ell: «És un senyor a qui jo estimo molt, però no vull que el molestin perquè és un senyor gran. [...] Vull que estigui tranquil a casa, donar-li tot l'afecte del món. El mateix que em dona ell, però no vull posar-lo a la palestra. És un senyor anònim, vull estimar-lo molt», deia amb emoció.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Concha Velasco té una bonica família | Europa Press

Fernando Arribas va ser el romanç de Concha Velasco, del qual va néixer un preciós nen. L'artista llançava l'any passat al programa de Jorge Javier Vázquez alguns detalls d'aquella història. Va ser una història difícil, ja que el fotògraf estava casat quan va conèixer l'amor i les circumstàncies de l'època tampoc no ho posaven fàcil.

Velasco es va prometre no explicar que estava embarassada fins que no va ser evident i va callar davant de tothom qui era el pare del fill que esperava. Només la seva família ho va saber, però, amb el temps, Arribas se'n va assabentar.

«Aquell nen naixia i l'anomenaria Manuel»

«Fernando tampoc tenia una situació fàcil en estar casat. Se'l va respectar en tot moment. Això no vol dir que no exercís com a pare. Manuel sempre ha tingut el seu pare biològic a prop, per més que Paco Marsó també se n'ocupés», va dir Concha Velasco. Amb això es va voler rebaixar el patiment del fotògraf, casat amb Tania Helfgott. Ell tenia dues històries de què fer-se càrrec. 

«Li vaig explicar després, ell era professor de l'Escola de Cinema i té un altre fill, Luisito Arribas. Jo sempre hi vaig mantenir molt bona relació... Jo vaig pensar a treure'm el nen, però després vaig pensar que no. [...] Em vaig fer les proves i en aquell moment vaig pensar que no, que aquell nen naixia i li diria Manuel. Jo estava fent Libertad provisional a Barcelona i al rodatge em desmaiava moltíssim per l'embaràs...», explicava Concha Velasco. Recordava així el moment en què va decidir ser mare.

Imatge de Concha Velasco amb Paco Marsó
Concha Velasco i Paco Mansó | Europa Press

Pel que fa a haver tingut dos pares, Manuel ho tenia clar. Per ell era una benedicció. «Tinc la sort d'haver tingut dos pares, dos pares espectaculars. [...] Perquè Paco Marsó va ser un pare fantàstic. Quan parlen malament d'ell em fa molta ràbia perquè crec que és gratuït, iperquè no li cauràs millor a Concha Velasco per fer-ho».