Muntatge de Fani i Christofer

Fani revela que ha trencat amb Christofer i explica el dolorós motiu

Fani ha estat l'encarregada de prendre aquesta dura decisió

Fani Carbajo fa molt temps que reflexiona i no es troba bé. Ha pres una decisió molt difícil que creu que li servirà per tenir un millor futur i aconseguir la vida que vol.

Efectivament, Fani ha trencat amb Christofer i ho ha explicat al seu canal de Mtmad, per explicar què li està passant i què el va portar a prendre aquesta decisió.

Fani Carbajo trenca amb l'home amb qui fa nou anys que té una relació

Els espectadors mai no es van creure aquesta relació, però el que sí que pensaven és que si algun dia un dels dos havia de tallar, aquest seria ell, i no al revés. Fani Carbajo ha començat el vídeo explicant als seus fans com se sent. «Ja sabeu que no estic bé, que estic passant per un procés força complicat. Fa molt temps que reflexiono sobre la meva vida personal, en parella i laboral».

Imatge de la parella formada per Fani Carbajo i Christopher
Fani ha posat punt final a la relació | GTRES

Per ella, va arribar el moment de prendre decisions i la primera ha estat pel que fa a Christofer. «Em pregunteu per què Christofer ja no apareix a les meves xarxes. No tenia ganes de gravar aquest vídeo, però us ho he d'explicar. [...] És un bon pare amb l'Emilio i m'ajuda molt a casa amb ell, no diré mai una mala paraula d'ell. Fa molt de temps que callo per por a què diran, què pensaran, però no podem viure amb por».

Per tant, després de reflexionar sobre el seu futur amb ell, ha decidit parlar i explicar-li les coses. «Li vaig dir que havíem de trencar i ell se n'ha anat de casa. Jo em notava distant i l'evitava. Me n'anava, tot al contrari del que jo m'imaginava, crec que aquesta vegada serà la definitiva».

D'aquesta manera, Fani no va anar amb embuts i una vegada que ho tenia segur, ho va comunicar a la persona amb qui va pensar que passaria la resta de la seva vida.

Fani Carbajo no està bé: ha començat a anar al psicòleg i té atacs d'ansietat

«Fa un temps que no menjo bé, no descanso bé i m'han començat a donar atacs d'ansietat. M'estic aprimant molt, em sento perduda. No sé ni com portar les meves xarxes socials, no em ve de gust pujar fotos, ni històries». En definitiva, Fani Carbajo se sent desbordada, «bloquejada» i manifesta que «ha perdut la il·lusió». Se sent «perduda», sense saber què fer, per això, ha pres la decisió d'acudir a una psicòloga perquè l'ajudi.

Al vídeo, la influencer explica que la pèrdua de la seva mare ha estat molt dura per a ella i que la seva tia Raquel, «que era el meu gran suport, em va defraudar». «Em passo el dia plorant», assumeix amb tristesa i sense poder contenir les llàgrimes.

Recorda els seus grans suports com Sofia Crist, Bea, Marta Peñate o Suso, a qui dona les gràcies per preocupar-se per ella. També va parlar del seu fill, Emilio, que ja té 15 anys i sap com està la seva mare. «Jo intento que el meu fill no em vegi malament ni em vegi plorar, però ell no és 'tonto' i em coneix de sobres».

Fani i Christofer a 'La Última Tentación'
Fani i Christofer van concursar a La isla de las tentaciones  | Mediaset

Va començar a sentir canvis al seu cos l'agost passat, als quals no va donar importància, com a petites sudoracions a la nit, però al setembre això va empitjorar fins a l'octubre que han començat els atacs d'ansietat. La seva psicòloga li ha advertit que ara aquests atacs potser li donin en llocs públics on hi hagi molta gent i Fani va confessar que ja li ha passat.

Així i tot, Estefania sap que això ho superarà i que només és un sotrac més en el camí. A més, segueix intentant tirar el seu negoci endavant i, amb ajuda del seu fill i la psicòloga, aviat se la podrà veure bé de nou i qui sap si a la televisió.