Foto de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo parla més del compte i assenyala a Ana Rosa Quintana

Paloma García-Pelayo ha protagonitzat un tens moment amb una altra companya a 'El programa de Ana Rosa'

Paloma García-Pelayo és una de les periodistes més ben valorades de la crònica social. La seva llarga trajectòria a la televisió, sens dubte, és una de les més envejables, ja que, en tots aquests anys, la periodista ha col·laborat per a nombrosos programes de la petita pantalla.

Així mateix, des del 2006, col·labora en un dels programes més exitosos de Telecinco, El programa de Ana Rosa. És allà on la veterana del periodisme s'encarrega de portar dia rere dia noves informacions dels famosos que donen més que parlar.

De fet, últimament no es parla d'una altra cosa que no sigui el rebuig a Kiko Rivera en prohibir a Isabel Pantoja anar a visitar-lo a l'hospital. En tractar-se d'un tema força polèmic, era força predictible que s'hagués de produir algun problema. Justament, aquesta vegada, les dues protagonistes d'aquest tens moment han estat la mateixa Paloma García-Pelayo i Ana Rosa Quintana.

El desacord entre Paloma García-Pelayo i Ana Rosa Quintana

Avui dia, el dur episodi que va viure Kiko Rivera, que va patir un ictus divendres passat, 21 d'octubre, continua sent notícia. No només es comenta l'estat de salut del DJ, sinó també les visites o no visites que va rebre quan es trobava ingressat a l'hospital.

Des que va saltar la notícia que el sevillà es trobava hospitalitzat, es va començar a rumorejar sobre la possibilitat que la seva mare, Isabel Pantoja, el veiés. De la mateixa manera va succeir també amb la seva germana, Isa Pantoja. Recordem, que amb totes dues, l'exconcursant de GH VIP no té gaire bona relació per diferents motius. Finalment, es va saber que el mateix Kiko va rebutjar que la seva mare anés a visitar-lo a l'hospital on estava ingressat.

Com era d'esperar, això ha generat força controvèrsia, de manera que ha estat un dels temes més comentats de la setmana en els formats televisius, entre ells, El programa de Ana Rosa. Ha estat aquí on s'ha començat a debatre sobre aquest assumpte, que ha causat tota mena d'opinions.

Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo, al punt de mira per la incòmoda situació que ha creat | Mediaset

Ana Rosa Quintana va començar exposant la possibilitat que Rivera no volgués veure's amb la tonadillera perquè li sortiria més rendible negociar una exclusiva amb la reconciliació. Per part de Joaquín Prat, el periodista va confessar que no entenia l'actitud del DJ.

«Hi ha alguns que poden pensar que no vol veure la seva mare perquè, després, prefereix vendre el conflicte. Cal recordar que en l'última exclusiva que dona deia que sí que volia un acostament amb ella, que ja parlava amb les netes i que tenia esperances a arreglar les coses. Això podria ser un argument a favor dels que pensen que ho fa per rendibilitzar-ho», deia.

«Hi ha molta gent que no es parla amb el pare o amb la mare durant dècades i que, malgrat un ingrés hospitalari, no volen veure aquestes persones. Podem entendre-ho?». Davant d'aquesta pregunta, la presentadora va ser força contundent.

«Jo ho entenc, però durant dècades, no una vegada sí i una altra no depenent de com bufi el vent», explicava. Unes declaracions que no van agradar gens a Paloma García-Pelayo i no es mostrava d'acord. «Realment, Ana, no és cert que una vegada sí i una altra no», va replicar visiblement seriosa.

Paloma García-Pelayo sentencia la seva companya

D'aquesta manera, Paloma García-Pelayo s'ha mostrat en desacord amb la companya. «No és cert tan així, no ho és, i no ho és perquè des d'aleshores mai no s'han arribat a parlar», ha insistit. «Han tingut una trobada quan mor l'àvia (Doña Ana), una trobada personal, i després un intent de parlar amb advocats. Aquesta relació està trencadíssima des de llavors», exposava.

Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo ha deixat les coses clares a la seva companya | Telecinco

Això sí, Paloma García-Pelayo no va voler augmentar amb la polèmica que s'estava creant per la tensa trobada amb la presentadora, per això va decidir tancar d'una vegada per totes aquest assumpte. «Jo crec que ara l'important és la seva recuperació, que la té al davant, i efectivament, encara que sigui secundari, la feina també és important, perquè afecta moltíssim la seva vida. Així que a veure si entre tots es pot recompondre», sentenciava.