Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ana Maria Aldón ja sap que Ortega Cano ha escollit a una altra dona

Ana María Aldón ja torna a estar en guerra amb la seva família

Ana María Aldón té l'especial habilitat d'enfrontar-se a la seva família, sense gairebé obrir la boca. La dissenyadora ha passat de ser una dona discreta i sempre a l'ombra del seu marit, José Ortega Cano, a viure permanentment sota el focus.

A l'Ana María, que acaba de collir un notable èxit amb els seus dissenys per a la 'Sálvame Fashion Week', li ha durat poc l'alegria. L'esdeveniment de moda que van organitzar a Telecinco amb una dada d'audiència molt destacada, ha tingut a Aldón com una de les clares protagonistes.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón, novament enfrontada a la seva família per culpa de la televisió | Europa Press

Recentment ha acabat els estudis en màrqueting digital i en moda i ha tingut l'oportunitat de mostrar al món tot el que ha après. Fins i tot el seu marit, poc amic dels platós de televisió, es va desplaçar a veure en directe la desfilada amb les peces de la seva dona.

Després de les bones crítiques collides, l'atenció torna a caure a les polèmiques familiars. I tot ha estat perquè la filla d'Ortega Cano, Gloria Camila Ortega, ha opinat sobre la roba que fabrica Ana María. I s'ha embolicat grossa.

Ortega Cano i les dues dones que el posen contra les cordes

Gloria Camila és una altra de les quals ha arribat a televisió de forma aparentment inofensiva, però que darrerament no deixa titella amb cap. Ja hi va haver polèmica al seu moment, quan Ana María Aldón va demanar ajuda a la seva fillastra per al treball final del Màster en moda que estava cursant. Havia de dissenyar un vestit i li va demanar que fes de model i que després participés en una desfilada.

La filla d'Ortega Cano li va dir que sí, però a última hora, es va negar a participar-hi, deixant Ana María en dificultats. Ara, segons la roba que Ana María ha presentat a la 'Sálvame Fashion Week', Gloria ha comentat que a ella l'estil d'Ana María no li agrada.

«És cert que són moltes hores al darrere per fer aquesta col·lecció, soc conscient. Tot i això, la roba no és del meu estil, és per a senyores més grans», opinava.

De la mateixa manera, Gloria va recomanar al seu pare que no anés a 'Sálvame' a donar suport a Ana María Aldón. Però, el destre va fer orelles sordes a les paraules de la seva filla i sí que va estar al costat d'Ana María en un moment tan important.

A la germana de José Fernando li va semblar que, l'esforç que va fer el seu pare tampoc es va veure gaire reconegut per la dissenyadora, que es va mostrar freda i distant amb ell.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega s'ha despatxat contra Ana María Aldón | Telecinco

A més a més, Gloria Camila s'ha queixat de la seva madrastra en el sentit que «explica coses que no s'haurien d'explicar a la televisió». Per tant, no ha escatimat en llençar-li indirectes.

Ana María Aldón sentència Gloria Camila

Les paraules de Gloria Camila han deixat gelada Ana María Aldón. Si normalment ja no és gaire expressiva davant dels atacs que els seus enemics televisius li propinen i s'estima més quedar-se seria i pràcticament immòbil a expressar els seus sentiments.

En aquesta ocasió, ha fet el mateix, afirmant únicament que respecta les paraules de la seva fillastra. També ha comentat que «no soc la seva mare, ni soc la seva amiga», però que cadascú pot opinar el que vulgui.

Ana María no vol entrar al drap i obrir una nova batalla familiar com la de fa uns mesos. Tot i això, les paraules de Gloria li han fet molt de mal i probablement, hagin tornat a posar l'estabilitat familiar.

Enmig de tot l'enrenou està Ortega Cano. I sí, Ana María és la seva dona i ja ha demostrat per activa i per passiva que li dona suport. Tot i això, Gloria Camila és la nena dels seus ulls, la seva única filla i la dona que el cuida i el fa somriure.

Així doncs, Ortega mai escollirà entre elles dues, però necessita que facin un esforç i no renyin més (i menys, públicament). Llavors, seran capaços d'aconseguir-ho?