Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac ja no pot amagar la traïció que enfonsa la seva dona Rociíto

Fidel Albiac no s'esperava que tot sortís a la llum

A Fidel Albiac li està sent gairebé impossible continuar ocultant la veritable relació que manté la seva dona Rocío Carrasco amb la família Campos. I és que, qui li diria que la seva absència al casament del casament de José María Almoguera i Paola Olmedo seria el que destapés tota la veritat.

La mare de Rocío i David Flores va decidir no acudir a l'enllaç per motius que, avui, no han vist la llum. I, encara que ella no s'esperava que passés res, la veritat és que s'ha convertit en el tema de tots els programes de Telecinco.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac ja no sap què més fer | GTRES

Després que se celebrés aquest esdeveniment tan important i especial per al clan Campos, la dona de Fidel Albiac va acudir al plató de 'Sálvame' per intentar tancar el tema d'una vegada per totes.

«Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot. Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i s'hi està per donar suport», va assegurar Rociíto.

Però, sens dubte, el que li va fer més mal a Carmen Borrego va ser que la seva gran amiga assegurés que «possiblement, si es casa Alejandra Rubio, aniré al seu casament». Aquesta afirmació va fer saltar totes les alarmes sobre què hi ha de cert a l'amistat entre la filla de 'la Més Gran' i aquesta mediàtica família.

Ara, i gràcies a la darrera entrevista de María Teresa Campos, ha quedat al descobert el secret més ben guardat de la dona de Fidel Albiac.

Fidel Albiac no pot ajudar més la seva dona

Fidel Albiac ha intentat per tots els mitjans dissimular, però l'última entrevista de María Teresa Campos per a la revista 'Diez Minutos' ha deixat al descobert la veritable relació que té, avui dia, amb Rocío Carrasco.

Aquest mateix dimecres aquesta capçalera ha publicat una de les entrevistes més importants de l'actualitat. Sí, perquè Kiko Hernández ha aconseguit que la matriarca de les Campos s'obrís com mai en una reveladora entrevista.

Després d'explicar com van ser els seus primers anys a Madrid i de confessar que «em vaig fumar un porro amb Sabina quan el vaig entrevistar a la ràdio», la veterana comunicadora ha volgut posar el focus a l'absència de Fidel Albiac i Carrasco al casament del seu net.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
La dona de Fidel Albiac sempre ha estat molt unida a María Teresa Campos | Europa Press

I és que, malgrat que a la seva filla Carmen Borrego li va fer mal que la seva amiga no acudís a aquest enllaç, la seva mare no entén tot l'enrenou que s'ha muntat per una ximpleria. «Només va ser un casament, no ho entenc», opina.

Respecte a la seva relació amb la filla de Rocío Jurado ha deixat molt clar que, encara que les coses no són com eren abans, segueix tenint-li un gran afecte.

«Últimament, Rocío i jo estem menys unides, però abans els caps de setmana estaven a casa», ha assegurat, tot i que ha deixat clar que «l'estimo moltíssim»

Fidel Albiac sap que aquesta no és la primera vegada que es parla del tema

Fa uns dies, el periodista Jesús Manuel Ruiz va treure a la llum una inesperada informació amb què va posar damunt la taula la veritable relació d'amistat que, suposadament, hi ha entre la dona de Fidel Albiac i les Campos.

Tot apunta que aquest distanciament ve de lluny, ja que, durant l'últim aniversari de Terelu Campos, va passar una cosa molt similar al que va passar al casament de José María i Paola.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
La veritable amistat entre Rociíto amb 'Las Campos' queda al descobert | GTRES

Segons va explicar l'excol·laborador de 'Sálvame', Rociíto tampoc va estar present en aquest dia tan important per a la seva gran amiga. Després d'assegurar que sí que hi va assistir, el comunicador va haver de sortir públicament a corregir les seves paraules.

«'ESdiario' va explicar la veritat. A mitges. Ara podem assegurar que Carrasco tampoc va estar a l'últim aniversari de Teresa Campos. El més difícil dels últims lustres», va assegurar.

«Des d'aquell dia, la presentadora i la seva família van començar a pensar que estaven confoses de l'afecte que professava la filla de 'la Més Gran'», concloïa.