Isa Pantoja plorant en un plató de televisió

Isa Pantoja s'espanta després de confirmar la malaltia i marxa demanant ajuda

Isa Pantoja ha explicat per què està tan preocupada

Isa Pantoja s'ha convertit en una de les cares més respectades de la seva família perquè sempre dona explicacions per callar els rumors. Recentment ha explicat per què s'ha vist obligada a fugir dels platós de Telecinco de manera temporal: té exàmens pendents. Es va comprometre amb la seva cosina Anabel i li va prometre que la defensaria a 'Supervivientes 2022', però no ha pogut complir amb la seva paraula.

Isa Pantoja està espantada perquè la defensa d'Anabel no és l'únic problema a què s'ha d'enfrontar: la mare i el germà necessiten ajuda. La cantant Isabel és a Xile fent uns concerts i ha estat desallotjada del seu hotel per un sisme preocupant. D'altra banda, Kiko Rivera ha confirmat que té una malaltia: s'ha contagiat de coronavirus.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja vol centrar-se en els seus estudis | Telecinco

Isa sempre ha estat al costat dels seus, però pensa que ha arribat el seu moment i que necessita complir els seus objectius. Està estudiant dret i no vol que res la desconcentri de les proves finals, per això ha fugit de Telecinco. No obstant, ha fet servir les seves xarxes socials per demanar ajuda: vol que els seus seguidors donin suport a Anabel a 'Supervivientes'.

«Em fa molta pena no poder estar al debat d'avui, que sé que és important perquè Anabel està nominada. Justament ara que és quan em necessita, però m'és impossible. Hi ha més defensors i coincideix que tampoc no poden», ha explicat la col·laboradora al seu compte d'Instagram.

Isa els ha demanat als fans que votin perquè la seva cosina es quedi a l'illa perquè pensa que està concursant bé. Creu que té possibilitats de guanyar 'Supervivientes' perquè ha demostrat estar per sobre dels detractors. No entra en conflictes que no li corresponen i sempre té resposta a tots els atacs que rep.

Isa Pantoja sap que la seva mare corre perill

Isa està preocupada perquè la vídua de Paquirri ha rebut una mala notícia: a Lima han activat un protocol de sisme. La cantant ha preparat un espectacle que pretén consolidar el seu regnat musical i és possible que aquest contratemps hagi espantat el públic. Afortunadament la situació està controlada i ningú no corre perill, així que la jove Pantoja pot estar tranquil·la.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isa Pantoja sap el que ha passat amb Isabel a Amèrica  | GTRES

Chabelita és una dona informada i sap què està passant amb el seu germà Kiko Rivera, encara que prefereix no parlar de l'assumpte. El DJ ha anunciat a les seves xarxes socials que està malalt, però la notícia no ha tingut tanta repercussió com s'esperava. Actualment no té bona imatge i la premsa prefereix mantenir les distàncies perquè és un personatge força conflictiu.

La col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' prefereix centrar-se en la part de la família que sempre ha estat al seu costat. És el cas d'Anabel, que necessita rebre els vots del públic per continuar la seva estada a Hondures. Els experts asseguren que té moltes possibilitats de guanyar 'Supervivientes', ja que ha demostrat que està a l'alçada de les circumstàncies.

Isa Pantoja està preocupada: «Era impossible»

Isa vol ser honesta i lamenta no poder estar a Telecinco, però ni tan sols està acudint al plató de 'El programa de Ana Rosa'. «Per anar als programes he prioritzat la tele als meus estudis perquè Anabel va delegar en mi la defensa. Vaig decidir deixar assignatures per al setembre perquè us juro que era impossible, però ella sabia que en aquestes dates jo no hi podia anar».

Pantoja promet que ha estat sincera i pensa que no ha fallat ningú, però vol donar explicacions perquè no hi hagi confusions. També està preocupada perquè li és complicat parlar amb Isabel i sap que la cantant ha hagut de fugir de l'hotel. Cap periodista no ha esbrinat dades exactes perquè tot el que l'envolta està molt ben protegit.