Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón marca el dia clau a Ortega Cano per signar el seu divorci

Ana María Aldón no pot més amb aquesta situació

Ana María Aldón ha esdevingut un dels personatges més seguits per la premsa del cor del nostre país. I és que després de la informació que va publicar la revista 'Lecturas' en exclusiva, la dona d'Ortega Cano es troba al punt de mira.

Fa unes setmanes, aquesta capçalera va assegurar que la col·laboradora de Telecinco és una de les poques persones de la família Jurado-Ortega que creu la versió de Rociíto. Un fet que li ha passat factura.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha estat molt qüestionada per la seva família | Mediaset

Part de la seva família no entén com pot comprendre les llàgrimes de Carrasco després de tot el que n'ha dit. I és que el testimoni impactant de la filla de Rocío Jurado li va fer recordar dues traumàtiques experiències que va viure en el seu passat.

«El meu pare va ser una bèstia humana, durant anys va torturar la meva mare. El meu germà Fermín i jo ens agafàvem i ens ficàvem sota el llit mentre això passava cada dia», va assegurar durant la seva participació a 'Supervivientes 2020'.

Un posicionament que, sens dubte, gairebé acaba amb el matrimoni amb del torero. Ara, però, Ana María Aldón no està disposada que puguin amb ella. Mostrant una vegada més aquesta forta personalitat, la tertuliana ha decidit no callar més.

L'ultimàtum d'Ana María Aldón al seu marit

Ana María Aldón ja no pot més. Després de tota la pressió mediàtica que ha patit durant aquestes últimes setmanes, la col·laboradora de Telecinco ha enviat un ultimàtum al seu marit: o canvia o el seu matrimoni se'n ressentirà.

Durant l'emissió de 'Viva la vida', la tertuliana va assegurar que vol experimentar emocions noves. Així, la dona d'Ortega Cano ha decidit aprofitar la vida al màxim amb el destre, encara que ell no està gaire conforme amb aquesta decisió.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
La relació entre José Ortega Cano i Ana María Aldón depèn d'un fil | GTRES

Un dels plans que més il·lusió li fa a Aldón és assistir a la celebració d''El Rocío'. Després de dos anys sense poder anar, la dissenyadora està com boja per tornar, però tot apunta que aquesta festa es convertirà en un motiu de disputa al matrimoni.

Segons ha pogut saber la revista 'Semana', aquesta celebració suposarà un abans i un després en la parella. És més, una persona propera a la tertuliana ha assegurat que el torero no té ganes d'assistir a aquest esdeveniment; una cosa que la seva dona no s'ha pres gaire bé.

A més, aquesta capçalera ha assegurat que Ana María Aldón podria tenir dubtes sobre el seu matrimoni. I és que està convençuda que el seu marit ja no és el mateix que fa uns quants anys. «Se sent sola i té por d'una altra depressió», ha assegurat aquest confident.

Ana María Aldón, molt dolguda amb la reacció d'Ortega Cano

Ana María Aldón no es pot creure la reacció que ha tingut Ortega Cano després de les seves paraules. Després de cridar als quatre vents que necessita experiències i plans nous, la tertuliana ha tornat a 'Viva la vida' molt decebuda.

«Jo esperava una reacció, però no hi ha hagut resposta. Hem parlat de tot, però d'això no», va confessar la dissenyadora a Emma García.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón vol passar més temps en família | Europa Press

Ana María Aldón considera que ella no ha fet res de dolent perquè el seu marit s'enfadi amb ella. «No considero que hagi fet públic un tema que s'hagi de quedar a casa. Jo crec que el que vaig parlar ha estat conseqüència de les seves pròpies paraules, com el tema de Rocío Jurado», argumentava.

«No he compartit cap intimitat amb ningú i no ho faria mai. Estic en el meu dret de dir-li al meu marit que hem d'aprofitar l'oportunitat que ens ha donat la vida de gaudir amb el nostre nen», va sentenciar molt dolguda.