Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores pren una dràstica decisió i posa en alerta el seu pare

Rocío no vol participar en un nou projecte televisiu

Rocío Flores  va dir fa anys que no tenia intenció de seguir els passos dels seus pares. Ella no volia dedicar-se a la televisió. Tot i això, la seva opinió ha anat canviant amb el pas del temps.

Fa un parell d'anys que no para. Va defensar a Antonio David a GH VIP i més tard va participar a Supervivientes. Van ser les seves primeres aparicions als platós.

Rocío Flores es va fer tan famosa, que li van anar arribant noves propostes televisives. Però ara això ha canviat. Hi va haver dos moments molt importants a la seva carrera que la van portar a prendre aquesta decisió. Primer, l'emissió de la docusèrie de la seva mare i, després, la participació d'Olga Moreno a Supervivientes.

Com va guanyar cada vegada més fama, va acceptar ser col·laboradora a El programa de Ana Rosa. Des de fa un any se la pot veure als matins de Telecinco. Aprofitava les càmeres per defensar el seu pare i l'Olga, però també per posar-se en contra de Rociíto quan creia convenient.

A Mediaset la veuen com un personatge encara per descobrir, amb molt de potencial. Es troba al mig d'una batalla entre els pares, però té clar de quin bàndol està. Per això, cada vegada té més enemics a la cadena, que li recorden moltes vegades el polèmic episodi que va protagonitzar amb la seva mare.

Muntatge Antonio David Flores amb Rocío Flores
Rocío Flores pren una decisió que afecta el seu pare. | CatalunyaDiari

Ella ha anat guanyant experiència amb el pas del temps i es desenvolupa cada vegada amb més facilitat. De fet, fa foc va rebre una oferta per incorporar-se a un nou programa, però la va rebutjar per motius desconeguts.

Sembla que Rocío Flores anava a ser col·laboradora per Ya son las ocho. Fins i tot es diu que hauria negociat un contracte per anar al programa de Sonsoles Ónega un parell de tardes al mes. Però finalment va descartar aquesta opció, segons informa Fórmula TV.

En aquest programa coincidiria amb dues conegudes com són Gloria Camila i Marta Riesco. Amb aquesta última, la relació és força incòmoda, sobretot després de la seva relació amb Antonio David.

De moment, no se saben les raons per les quals va rebutjar aquesta proposta. Si l'hagués acceptat, podria fer un pas molt important en la seva carrera. I hauria continuat defensant el seu pare i Olga Moreno de totes les crítiques que reben.

És possible que no tingui ganes de coincidir en un plató amb la Marta o que l'oferta econòmica no li hagi agradat. Però, ara no té intenció de seguir a la televisió.

Rocío Flores no vol patir més a la televisió

En qualsevol cas, la proposta que va rebre Rocío Flores tampoc li exigiria un gran esforç. Seria només un parell d'hores més de feina al mes.

Sembla que vol prendre's les coses amb més calma. Està travessant una època de moltes emocions, on ha suportat molta pressió mediàtica a conseqüència de la reaparició de sa mare. Fa tot just unes setmanes explotava al programa on col·labora per la pressió que està sentint.

Rocío Flores plorant a un plató
Rocío Flores es va emocionar fa unes setmanes en un plató. | Telecinco

Demanava que paressin els atacs cap a ella i la seva família. La noia va haver de convertir-se en la portaveu de tots ells i això li va anar passant factura.

Tampoc es pot descartar que Rocío Flores es converteixi de nou en la defensora del seu pare als platós. Sobretot si aquest decideix acudir a Supervivientes com s'ha rumorejat els últims dies.