Primer pla d'Ana Matamoros.

Ana Matamoros anuncia el que ningú esperava del seu primer fill

Ana Matamoros no s'esperava que la seva confessió aixequés tanta polseguera

Ana Matamoros és una de les 'influencers' més importants des de fa anys. La realitat és que Ana sap que les marques cada cop compten més amb ella perquè sigui la seva imatge publicitària. S'està fent d'or gràcies a la seva feina constant. I fa unes quantes hores ha revelat si es veu tenint un fill.

Fa molt de temps que Ana Matamoros es guanya la vida a través de les xarxes socials. Al seu compte d'Instagram, ja suma gairebé 700.000 seguidors, que fan que el seu perfil sigui un dels imprescindibles pel que fa a les 'influencers' espanyoles.

La veritat és que la jove s'ha fet un forat a poc a poc al món dels 'influencers'. I malgrat que podia haver aprofitat la popularitat dels seus pares en un moment donat, la madrilenya té les coses molt clares.

Ana Matamoros revela el que molts s'esperaven sobre la maternitat

És conscient que va cremant etapes de la vida i que, en els últims mesos, s'ha començat a plantejar el fet de ser mare. Una cosa pel que ha estat preguntada en uns premis molt especials per a ella.

Primer pla d'Ana Matamoros mig somrient.
Ana Matamoros és tota una 'influencer' amb gairebé 700.000 seguidors. | Europa Press
 

Ana Matamoros ha estat una de les famoses que han assistit a aquesta reunió de 'celebrities' als Premis Women of the Year. Uns guardons que han estat lliurats per la revista Harper's Bazaar a les dones més poderoses, talentoses i brillants d'aquest 2022.

La jove 'influencer' ha parlat de la idea de tenir un fill sense pèls a la llengua. Però abans ha donat l'enhorabona a una de les seves millors amigues des de fa anys, Zayra Gutiérrez.

La filla de Guti i Arantxa de Benito serà mare d'aquí a pocs mesos i per a Ana Matamoros és una gran notícia. Una cosa que ha quedat reflectida en les seves declaracions.

Ana Matamoros confessa en públic que «tinc l'instint»

«Me n'alegro molt, és una molt bona notícia», han estat les paraules d'Ana, que ha confessat que entre els seus plans hi ha la maternitat a mitjà termini.

«Tinc l'instint i l'estabilitat sentimental també. Però, abans de ficar-me a l'aventura de la maternitat, que és per a tota la vida, vull complir uns objectius laborals i personals», ha apuntat la filla de Kiko.

Ana Matamoros posant
Ana Matamoros vol tenir descendència, però d'aquí a un temps. | Europa Press
 

Això sí, ha recalcat per finalitzar la seva resposta que «per descomptat que m'encantaria ser mare», ha admès sense embuts davant dels micròfons d'Europa Press.

«Estic estable en tots els sentits»

Ara com ara, malgrat no haver donat a llum, ella exerceix de tia enrotllada, ja que Laura Matamoros té dos fills i Javier Tudela, un altre més. La noia, sense cap mena de problema, deixava de banda la falsa modèstia i afirmava que «crec que soc una bona tia».

A més, no ha tingut objeccions a l'hora de confessar que consent molt els seus nebots amb unes paraules molt aclaridores. «És clar que ho soc, és que si no...», deixava caure la 'influencer'.

La veritat és que Ana Matamoros viu una etapa d'allò més plàcida i estable a la seva vida. I el que més destaca és que està vivint una època plena de «tranquil·litat».

«Estic estable en tots els sentits i tot està bé», revelava fa unes hores. Això sí, en tot moment ha evitat parlar d'un tema que és difícil de tocar. Parlem de la nul·la relació que té avui dia amb el seu pare Kiko Matamoros i que no hi ha manera de reconduir, almenys per ara.