Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

Christian Gálvez, molt preocupat per la seva xicota Patricia Pardo

Christian, angoixat després de veure la presentadora d''Ana Rosa' acorralada

Christian Gálvez ha estat testimoni d'un moment molt tens protagonitzat per la seva xicota en ple directe. Un enfrontament que ha posat contra les cordes Patricia Pardo arran del canvi de la llei 'solo sí es sí'. Una llei on alguns delictes sexuals estan sent suavitzats, provocant amb això rebaixes a les condemnes.

Una notícia que s'abordava a El programa de Ana Rosa, on la parella de Christian carregava contra el Ministeri d'Igualtat. La rèplica a les seves paraules la recollia Cruz Morcillo, que no va dubtar a enfrontar-se a Pardo davant de tots els seus companys.

Christian Gálvez, angoixat pel que ha passat amb la seva xicota

D'aquí poc, Christian Gálvez estrenarà un nou format a Telecinco amb què vol fer-li la competència a Pasapalabra. Sembla que la seva carrera professional comença a enlairar-se de nou i, davant la imminent estrena, l'única cosa que necessita és calma.

Una calma que es va veure interrompuda per un esdeveniment que es va produir al plató d'Ana Rosa, on la seva xicota va jugar el paper protagonista. Patricia segueix molt bé les directrius marcades per la seva cap i no va dubtar a criticar en directe la nova llei.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez, testimoni del dur enfrontament de la presentadora amb una companya. | Europa Press
 

Pel que sembla, el text recull alguns delictes sexuals que s'han vist rebaixats o fins i tot escenaris que no hi estarien inclosos. «I qui és responsable ara de tot això? Els magistrats, que són uns masclistes? És que per favor», opinava Pardo.

Unes preguntes que llançava després de sentir l'explicació d'un advocat que posava damunt la taula l'exemple d'abusos a menors. «Ara, si hi ha un consentiment entre 16 i 18 anys, queda despenalitzat», va explicar el lletrat.

Patricia Pardo en un plató de televisió
La parella de Christian Gálvez carrega contra la Ministra d'Igualtat. | Telecinco
 

«Es van entestar a dir que tot era violació, però és que tot no és violació, vulgui o no la ministra Montero», va apuntar la parella de Christian. Després d'això, va ser Morcillo qui va prendre la paraula i va assenyalar que el responsable és «qui hagi dissenyat i hagi aprovat» aquest escenari.

Però Patricia no estava disposada a callar i va tornar a posar èmfasi en la crítica al Ministeri d'Igualtat. «Al final es tracta de propaganda política», va ressaltar la presentadora. «No, Patricia, els polítics i els legisladors no hi són per comprar propaganda política, per això hi ha una altra gent», li va deixar anar Cruz, deixant-la en silenci.

Christian Gálvez, en xoc

La xicota de Christian Gálvez es va reafirmar i va dir que la nova llei perjudica les dones, i va defensar la promulgada per l'anterior govern. Ho va fer traient a la llum el que va passar amb 'La Manada', la violació en grup que va tenir lloc als Sanfermines.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez dona suport a la seva parella. | Telecinco
 

«Van fer creure que el tema de 'La Manada' es quedaria en un abús sexual», va opinar Pardo. Unes declaracions que van ser rebatudes per la periodista, afirmant que «això de 'La Manada' no hi té res a veure». El debat anava en augment per moments i les dues professionals no arribaven a un consens, sobretot perquè Patricia s'entestava a assenyalar la ministra.

«Se li va dir per activa i per passiva que no calia canviar-la perquè ja ens protegia, però pel clam del carrer tothom ho va comprar», va comentar. «Al final aquí les que perden són les víctimes», va sentenciar Cruz Morcillo.

Un enfrontament entre les dues que, no només es va produir al plató d'Ana Rosa, sinó també a les xarxes, on acusaven el programa de manipular. Sigui com sigui, l'espai matinal va posar fi al debat per donar pas a altres notícies d'actualitat per a tranquil·litat de Christian Gálvez.