Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas assumeix que pot acabar a la presó

Valldeperas podria ser castigat per un delicte

David Valldeperas podria enfrontar-se a una pena de presó. Pel que sembla, a Sálvame s'hauria comès en un delicte en aquests últims dies. A la productora del programa en són conscients i tracten de restar-li transcendència.

Tot això s'origina després de la campanya iniciada per l'espai contra Belén Rodríguez. S'han entestat a concedir-li una gran rellevància a l'enfrontament entre la col·laboradora i Kiko Hernández. Fins al punt d'instal·lar-se davant de la finestra de casa seva.

Valldeperas va enviar fins a casa d'un veí a espiar Kike Calleja i Lydia Lozano. Des d'allà, havien de controlar tots els moviments de Belén. Però la situació se'n va anar de les mans en un moment.

La policia es va presentar al pis davant el requeriment de qui va ser amiga de Kiko Hernández. Pel que sembla, haurien identificat els presents al domicili. Aquest fet va permetre que Diego Arrabal tornés a carregar contra la productora de Sálvame al seu canal de YouTube.

Fa un parell de setmanes que intenten alimentar aquest conflicte, al qual li han donat molt més recorregut del que es pensaven inicialment. Van seguir els passos de la col·laboradora fins a Màlaga, on va gaudir d'uns dies de descans. I a Madrid fan el mateix.

Ella, mentrestant, es troba tancada a casa seva de la capital perquè no la gravin. Això sí, des de l'espai de Mediaset fan tot el possible per provocar-la i que reaccioni. En cas contrari, no s'entendria l'actitud que han adoptat els responsables del format.

 Jorge Javier i David Valldeperas
David Valldeperas s'encarrega de dirigir l'espai diari. | Mediaset

 

En un primer moment, la col·laboradora els va enviar un burofax perquè deixessin de parlar d'ella. Però això no va semblar que els espantés en excés, com s'ha pogut comprovar durant aquests dies.

David Valldeperas va tornar a enviar un equip del programa a gravar tot el que passava a l'interior de casa seva. Això va fer que Belén es posés en contacte amb els agents de la Policia Municipal. Se sent assetjada per part dels que havien estat els seus companys.

Diego Arrabal, que al seu dia també va ser a Sálvame, ja sap com funciona tot en el programa. Per això es va atrevir a enviar-los un avís. «El que estan fent amb Belén Ro em sembla un despropòsit», va dir.

Va continuar dient que «estan gravant la casa i graven el que passa dins. Compte amb això», advertia. Contínuadament, es pot apreciar el que hi ha a l'interior de l'immoble, «tot i que això no és el més fort», incidia.

Bomba!! Más delitos de SÁLVAME. #ultimahora #salvame #mediaset #telecinco

Va fer esment a una cosa que va passar. «Kiko Jiménez diu a Hernández que què li semblaria que el gravessin a ell així. En aquell moment, el director diu per l'orellera a Terelu que desmunti el que havia dit Kiko i que digui que no van gravar a dins», va apuntar. Volien recular i donar una versió diferent del que havia passat.

David Valldeperas dona les ordres

David Valldeperas s'encarrega de donar les ordres des del seu lloc de director. No es fa res sense el seu consentiment. Així es pot comprovar diàriament a Sálvame.

El paparazzi ha recordat que «és delicte gravar dins d'un habitatge i això és una autèntica bogeria». Ha explicat que a la productora «estan acollonits» perquè temen que l'assumpte se'n vagi de les mans. Ja ha passat altres vegades.

'Sálvame'
Belén Rodríguez es va veure obligada a trucar a la policia davant l'assetjament de Valldeperas i els seus companys. | MEDIASET
 

Es van veure obligats a dir que no havien enregistrat l'habitatge en cap moment, «quan dues hores abans havien emès aquestes imatges». En les imatges, apareixia l'interior de la propietat de Belén Rodríguez. Insisteix que «és una autèntica bogeria el que han fet».

David Valldeperas podria enfrontar-se a una situació força seriosa si Belén decideix denunciar. Segons Arrabal, si vol posar-ho en mans de la justícia, «us puc assegurar al 100% que el guanya».