Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Patiño seriosa.

El marit de María Patiño reconeix que hi ha motius per tallar la relació

María Patiño té clar que la situació és insostenible

María Patiño sap que a Sálvame s'està vivint un moment complicat perquè hi ha una 'guerra oberta' entre Kiko i Belén Ro. Però no és l'únic problema que hi ha entre dos companys d'aquest espai.

El seu marit sap perfectament que la relació entre ella i Chelo no viu un bon moment. La mateixa presentadora ho ha confirmat i ha deixat clar que està molt decebuda amb qui considerava que era la seva amiga.

María Patiño veu com surt a la llum el problema

La conductora de Socialité ha vist que a Sálvame Kiko ha explicat una notícia bomba: Chelo s'està oferint a altres productores. Així, malgrat la quantitat d'anys que fa que està en aquest espai, sembla que vol anar-se'n i, segons ell, hi ha una raó: María.

Ell ha explicat: «Ella vol descansar d'aquest programa, allunyar-se un temps d'aquí perquè té un conflicte amb tu que no s'ha resolt. De fet, crec que la presentació del seu llibre l'anaves a fer tu i, al final, la fa Carme Chaparro. Vaja, que la vostra relació no passa pel seu millor moment».

Davant d'aquestes paraules, Patiño ha decidit intervenir per dir: «No és així, ho prometo. Tens una part de raó, però no és exactament així i no tinc cap problema a explicar-ho».

Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós
María Patiño sap que la seva amistat amb Chelo està en perill. | Mediaset
 

Sobre l'assumpte de la presentació de les memòries de l'exconcursant de Supervivientes, ha explicat que «no hi vaig ser per un tema personal. A mi m'ho va proposar ella, però després vaig saber per les xarxes socials que ho feia Carme».

En aquest punt, s'ha volgut saber si aquest menyspreu de la seva amiga no la va dur a parlar amb ella. I ha estat contundent: «No, perquè sé que això forma part de la personalitat de Chelo. En el moment que m'ho va estar plantejant, jo sabia que no seria així. Com que conec la gent que estimo, quan m'ho va suggerir, no li vaig donar importància perquè sabia que no passaria».

María Patiño està trista i decebuda

La presentadora de Sálvame s'ha sincerat amb els companys i amb el públic sobre la seva amistat amb García Cortés. Ha dit: «No estic enfadada, però sento que mai no puc arribar a ella. Sento que m'estima d'una manera, però no entenc aquesta manera com m'estima de vegades».

«Jo, de Chelo, l'única cosa que demano és que sigui amb mi com soc jo amb ella. Però hi ha vegades que tinc la sensació que, per una qüestió d'autoestima, representa un paper davant meu que no és. I, de vegades, i pel meu caràcter, dic prou i m'allunyo».

Després, María Patiño ha afegit: «Jo me l'estimo com és. Però, de vegades, als amics, tot i que cal acceptar-los com són, tu també et mereixes que siguin de debò amb tu. I llavors jo m'allunyo perquè, si em torno boja, acabo dient coses que no vull dir i acabo fent-li mal».

Primer pla de Chelo García-Cortés.
María Patiño està dolguda amb el comportament de Chelo. | GTRES
 

D'aquesta manera, María ha deixat clar que la relació entre elles és molt tensa i cada cop és més distant. Encara que això no implica que no estigui informada dels passos que està fent. Per això sap que «hi ha Whatsapps en què Chelo demana reunir-se o treballar amb gent d'aquesta cadena».

«Ella ho nega, però aquests missatges els tindrem segur». Davant d'això, Kiko ha exposat que creu que l'amiga de Patiño se n'aniria a un altre programa si li posessin damunt la taula una oferta. I la presentadora ha afegit: «Depèn del que guanyi econòmicament parlant».