Jesulín de Ubrique

Jesulín fa front a l'engany que desespera a la seva cunyada Beatriz Trapote

Jesulín s'ha mantingut al marge d'aquests comentaris

Últimament es parla molt de Jesulín, sobretot del documental de la seva vida que té entre mans i de la norma que va posar la productora per fer-ho. Tot i això, aquesta vegada no es tracta d'això.

Jesulín de Ubrique és conscient que la seva cunyada, Beatriz Trapote, porta lluitant gairebé tres mesos en debats i gales per defensar el seu marit. El germà del torero es troba concursant a Pesadilla en El Paraíso i porta des d'agost a dins sense saber res de l'exterior.

Només va rebre la visita de la seva mare, Carmen Bazán, i uns dibuixos fets pels seus fills que li van alegrar enormement el concurs. Després de tres mesos dins de la granja, es postula com un dels clars guanyadors del 'reality', però no tots pensen així.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
El germà de Jesulín d'Ubrique a 'Pesadilla en el Paraíso' | Mediaset

Jesulín, preocupat pels comentaris que en fan

Són moltes les gales i els debats que passen, cada dimecres i cada diumenge, en què els col·laboradors comenten totes les actituds dels participants. Tot i això, Víctor no sol sortir ben parat en aquestes opinions.

Una d'elles que no falta mai a la cita és Nagore Robles, que és la més dura amb el germà de Jesulín d'Ubrique. «Fins ara, que ens ho hem pres a conya, però, posant-nos seriosos, Víctor com a concursant és una estafa. Com a treballador, el millor, però com a concursant, no», va opinar la col·laboradora davant l'atenta mirada de Trapote.

Els col·laboradors troben a faltar que Víctor s'impliqui més amb els seus companys i amb les picabaralles que hi ha a la casa. Doncs el germà de Jesulín treballa a la granja com cap, però no se'l veu discutir amb ningú, ni entrar en cap baralla.

Fotomuntatge de Víctor Janeiro i Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique és conscient dels comentaris que està rebent el seu germà al concurs | CatalunyaDiari

Raons també que li han servit per arribar a aquest punt del concurs sense haver sortit nominat ni una vegada. Tots els seus companys el tenen en alta estima, «com un pare», li dedicava ahir Omar Sánchez després de saber que era el nou expulsat de l'edició.

El germà de Jesulín no posa mai cap trava. Ajuda  a qui hagi d'ajudar, s'encarrega dels animals, de la neteja, de la cuina... Tal com diu Nagore «és el millor treballador», però segons els col·laboradors, un concursant de 'reality' ha de donar més en aquest sentit que només treballar.

El germà de Jesulín de Ubrique està feliç a la granja

Els col·laboradors del programa troben a faltar més imatges de Víctor al 'reality'. Doncs se'l veu sopant, treballant o parlant amb algun dels seus companys, però poca cosa més. En canvi, d'altres participants com ara Bea Retamal o Danna Ponce no paren de sortir en vídeos a causa de les seves discussions i disputes.

La seva dona va cada dimecres i cada diumenge a plató a defensar-lo, però està sent molt difícil per a ella. «Per demostrar que es pot conviure sense discutir. Per treballador, humil, lluitador i bon company», va explicar a l'última gala.

Víctor Janeiro rep la visita de la seva mare, Carmen Bazán, a Pesadilla en el Paraíso
Carmen Bazán visita el seu fill a 'Pesadilla en el Paraíso' | Telecinco

Caldrà esperar que arribi la final del concurs que ja està molt propera per veure què voten els espectadors. Si premien el més treballador o, per contra, trien com a guanyador una persona que hagi donat més vídeos.

Vídeos no només discutint, ja que per exemple, el vident Israel té picabaralles amb alguns dels seus companys, però també se'n veuen vídeos simpàtics passant-s'ho bé a la granja.