Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun, muda en descobrir quants diners té Kiko Jiménez

Sofia Suescun no dona crèdit amb l'última cosa que ha revelat el seu xicot

Des que Telecincova decidir allunyar Sofia Suescun de la televisió, la col·laboradora ha sabut buscar-se la vida per altres mitjans. Actualment, la guanyadora de Gran Hermano 2016 és una de la 'influencer' amb més afanada a les xarxes socials, on acumula gairebé un milió i mig de seguidors al seu Instagram.

No hi ha dubte que les xarxes socials s'han convertit en tot un negoci, on molts saben treure el partit al màxim. I un d'ells és Kiko Jiménez, la parella de Sofia Suescun. Fa uns dies, el jove revelava a Sálvame els diners que arriba a cobrar per una publicació a les xarxes socials.

Sofia Suescun, allunyada de la televisió i en el millor moment

Fins fa molt pocs anys, Sofia Suescun era una de les cares imprescindibles per a Telecinco. No hi havia programa de la cadena de Fuencarral on la pamplonesa no aparegués. A més, s'havia guanyat el títol de «reina dels realities», ja que havia aconseguit guanyar dos dels concursos més importants del nostre país: GH i Supervivientes.

Imatge de Sofía Suescun a un plató de Telecinco
Sofia Suescun està centrada en la seva faceta com a 'influencer' | GTRES

Darrere d'això, les seves col·laboracions en multitud de programes de la cadena eren més que habituals. Tot i això, Telecincono va arribar a un acord amb l'agència de representació de la influencer. De manera que la cadena va optar per prescindir de Sofia Suescun als seus programes.

Sofia explicava, i segueix comptant, amb un gran nombre de seguidors, i per descomptat, la troben a faltar a la televisió. Després de sortir de la petita pantalla, la filla de Maite Galdeano va decidir centrar-se en les xarxes socials, igual que Kiko Jiménez.

Avui dia, les xarxes poden esdevenir una font d'ingressos enorme. El xicot de Sofia Suescun ha volgut parlar sobre la seva faceta com a 'influencer', i les seves paraules han deixat bocabadats molts.

El col·laborador de Sálvameha documentat durant 48 hores com és el seu treball 'd'influencer'. Kiko confessava el dineral que pot arribar a cobrar per pujar unes publicacions a Instagram:

«Va en funció del que em demanin, però acostumo a cobrar entre 2000 i 4000 euros. És molt similar a la televisió, però necessites un equip, ets el teu propi cap i tu decideixes el teu propi contingut», revelava a Sálvame.

A més, també ha volgut remarcar alguns beneficis, com ara el fet de poder entrar a una discoteca sense pagar o portar roba d'un showroom de luxe.

Però Kiko ha deixat clar que no tot és tan senzill com sembla a les xarxes. El jove 'influencer' reconeix que hi ha molta feina al darrere, però ell gaudeix amb això:

«A mi m'encanta gravar i editar, i li faig a la meva parella, perquè ella sí que té un volum més alt de feina i necessita un equip», ha relatat.

Sofia Suescun es pronuncia sobre la tornada a la televisió

De moment, la guanyadora de Supervivientes 2018 està molt centrada en la seva feina a les xarxes socials. Tot i això, en unes recents declaracions ha deixat clar que «no tanca les portes a la televisió».

«No em tanco a tornar a la tele si el projecte m'agrada. No em sento vetada», explica Sofia. «De sobte, no hi vaig anar més als programes i em vaig centrar més a les xarxes socials», confessava fa uns mesos a Lecturas.

Imatge de Sofía Suescun.
Sofia Suescun no tanca les portes a la televisió | Instagram: sofia_suescun

La Sofia també està molt pendent de la seva mare. Fa uns mesos va anunciar que Maite estava lluitant contra un càncer a la sang que li van diagnosticar amb 38 anys.