Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Falcó

Tamara Falcó ha tornat i reconeix com se sent

Tamara Falcó ha tornat al focus mediàtic

Aquests últims mesos han estat molt convulsos per a Tamara Falcó. La marquesa de Griñón ha acaparat algun dels titulars més impactants dels últims temps. Després de l'escàndol de la seva separació d'Íñigo Onieva, se li va sumar la polèmica per les seves paraules controvertides al congrés de Mèxic.

Tamara va decidir allunyar-se dels focus per evitar tota l'allau mediàtica. Ara, l'empresària ha decidit reprendre tots els seus projectes i està disposada a tornar al focus públic.

La marquesa de Griñón es troba immersa en una infinitat de projectes, entre els quals hi ha una col·lecció de roba i les seves col·laboracions a la televisió.

Tamara Falcó reapareix per la porta gran

No hi ha cap mena de dubte que aquest serà un any difícil d'oblidar per a Tamara Falcó. Durant les últimes setmanes, el seu nom no s'ha deixat de sentir i ha estat l'objectiu de moltes crítiques, la majoria molt negatives.

La filla d'Isabel Preysler ha estat sotmesa a un autèntic atac públic, però la veritat és que algunes vegades ha estat ella mateixa qui ha aixecat més polseguera.

Primer pla de Tamara Falcó.
Tamara Falcó ha tornat a l'esfera pública. | GTRES
 

Després d'un temps allunyada i prenent-se les coses amb una mica de perspectiva, Tamara ha trobat la força necessària per tornar. Fa uns dies reapareixia a la presentació de la seva col·lecció de roba amb Pedro del Hierro.

Allí va parlar sense pèls a la llengua sobre els últims mesos i com havia aconseguit superar l'huracà mediàtic. Sens dubte, el suport d'amics i família ha estat fonamental per poder suportar la pressió. «La meva família, els meus nebots, que són els millors, la meva mare, que és un pilar gegant, i les meves amigues. No he estat gairebé sola ni un moment», revelava als mitjans.

Tothom sap que Tamara és molt creient i, de nou, ha volgut agrair a la Mare de Déu, que ha jugat un paper crucial a la seva tornada. «Ha estat ràpid gràcies a la Mare de Déu. Després del retir a Lourdes, em vaig sentir amb una força que no era meva. Ho he portat d'una manera que podria haver estat pitjor», confessava.

Tot i això, han viscut uns moments que difícilment podrà oblidar. «Evidentment que he plorat, evidentment que he tingut moments dolents, evidentment que vaig tenir moments en què no sabia ben bé què havia passat», relatava davant les càmeres.

Tamara Falcó i la seva tornada a MasterChef Celebrity

Tamara es troba imparable de nou i per això ha volgut tornar a un dels programes on més feliç ha estat: MasterChef Celebrity.

Foto de Tamara Falcó
Tamara Falcó envia un missatge a Isabelle Junot. | Europa Press
 

Però no ha tornat per demostrar novament els seus dots culinaris, sinó per donar suport a Isabelle Junot, la dona del seu cosí Álvaro Falcó.

«Estic molt orgullosa d'ella. No l'he vista des que va entrar a MasterChef. Que sigui aquí i que s'estigui saltant les coses importants de la seva vida, com l'aniversari del meu cosí...».

«Estic molt contenta que es prengui això tan de debò i que puguem compartir això», revelava. Tamara té una estreta relació amb Isabelle, per això no ha dubtat a mostrar-li tot el seu suport públicament. Junot també li va dedicar unes emotives paraules a la marquesa de Griñón, revelant que «ella sempre hi és si ho necessites».

A més, ha recordat el consell tan important que li va donar Falcó quan va entrar a la família. «M'ha dit que ser marquesa és com tenir una alzina mil·lenària, que no és teva, però que has de cuidar-la fins a passar-la al següent», revelava.