Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Letícia

Letícia consuma la seva venjança sobre la seva sogra i tothom ha vist la fotografia

Aquest és el detall de la reina Letícia que ha estat tan comentat

Letícia Ortiz ho ha tornat a fer. Un dels seus 'outfits' ha estat el més comentat de la jornada i s'ha tornat a posar sota el focus mediàtic. Sembla que ja han quedat oblidats tots els encerts i errors dels seus estilismes durant la visita oficial a Alemanya.

Ara ho ha repetit a Croàcia amb un detall que, per a alguns, no ha pogut passar desapercebut perquè, bàsicament, té a veure amb la reina Sofia. Hauria volgut Letícia fer una picada d'ullet a la sogra?

Els 'looks' de la reina Letícia sempre són molt comentats, però aquest ha estat especial. Li haurà prestat Sofia aquest petit detall del qual parla tothom?

Letícia afronta de nou les crítiques pel seu 'look'

Després del viatge oficial a Alemanya i la vista al Principat per als Premis Princesa d'Astúries, era el torn d'un nou viatge oficial. Aquest cop a la república de Croàcia. Al palau de la presidència de Zagreb ha tingut lloc el primer dels actes més populars de les visites: el sopar de gala. La reina, amb l'estil elegant que la caracteritza, ha triat un vestit molt adequat per a aquest esdeveniment. De fet, ja l'havia lluït al nostre país una altra vegada el maig passat.

Els reis d'Espanya amb el president de Croàcia i la seva dona
Els reis d'Espanya amb el president de Croàcia i la seva dona durant el sopar de gala. | GTRES

Letícia va repetir conjunt: un vestit que va ser molt comentat a causa del seu escot asimètric amb un tall discret i elegant que va agradar a tothom. El vestit en qüestió va ser un de la marca gallega Boüret que ja s'havia posat per al lliurament dels Premis Princesa de Girona.

Amb la forma asimètrica de l'escot, deixa a la vista un cordó d'estràs que acapara totes les mirades. Tanmateix, aquest no és el detall de què tothom parla i que tant va captar l'atenció de la gent que se'n van adonar.

Les seves joies... O potser no són seves? Letícia completa aquest 'look' amb unes arracades molt espectaculars per lluir en aquest sopar de gala: unes arracades de diamants i d'or blanc que són de la reina Sofia. Per a aquest sopar tan elegant, potser la mare d'Elionor i Sofia va demanar a l'emèrita que li deixés unes arracades per a aquesta ocasió. De fet, amb aquestes joies ja va debutar la reina Sofia en altres actes.

Letícia amb unes arracades de la reina Sofia
La reina emèrita li va prestar aquestes arracades. | Europa Press

Letícia ha passat uns dies a Croàcia 

Aquest viatge a Croàcia no serà tan llarg com podria haver estat el d'Alemanya, ja que avui mateix tornaven a Espanya. Després del sopar de gala, Felip i Letícia tenien actes a l'agenda per separat perquè poguessin assistir a tots.

Mentre que Letícia va anar amb la primera dama de Croàcia a una clínica de rehabilitació auditiva, Felip estava en un fòrum científic empresarial. L'agenda del rei era una mica més completa, ja que havia de reunir-se amb diferents col·lectius, com ara les persones en representació d'Espanya a Croàcia, el president del parlament i el primer ministre de la república.

Han estat uns dies molt ocupats per a ses majestats, però ja han tornat a Espanya per poder complir amb l'agenda del país. Des dels premis Princesa d'Astúries i la malaltia que van tenir Elionor i Sofia, no havíem tingut notícies dels reis fins aquesta setmana.