Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira, en una imatge en un esdeveniment esportiu, amb cara de sorpresa.

Shakira pren la decisió i confirma als seus fills que seran un més a casa

Shakira busca mainadera a Miami

La setmana passada coneixíem l'acord en què havien arribat Shakira i Gerard Piqué per la custòdia dels seus fills després de la seva mediàtica separació el passat mes de juny. Han estat mesos i mesos de negociacions amb els seus respectius advocats, però finalment han aconseguit arribar a una entesa.

Tots dos decidien que la cantant s'enduria els dos nens, Milan i Sasha, a viure a Miami, als Estats Units, lluny del seu pare i de Barcelona, la ciutat on van néixer.

I és que la pressió mediàtica a què es veu sotmesa Shakira a Catalunya és molt dura, una de les raons per les quals va prendre la decisió de marxar del país. Ara, començarà una nova vida des de zero i està disposada que res ni ningú li esguerri els plans.

I ara acaba de prendre una última decisió que podria tornar-ho a capgirar tot.

Shakira amb Milan i Sasha
Shakira busca mainadera pels seus fills a Miami. | EP

I és que aviat seran un més a casa. Sí, perquè la de Barranquilla vol contractar una mainadera perquè tingui cura dels seus fills quan marxin cap a Miami. Un fet que sembla que tindrà lloc després de Nadal, ja que els petits passaran aquestes festes a Barcelona amb el seu pare.

Unes festes que molt possiblement serviran perquè els nens s'acomiadin de la ciutat i de Gerard Piqué, a qui, a partir de llavors veuran molt menys del que estaven acostumats fins ara. Tanmateix, però, l'exblaugrana viatjarà sovint fins a Miami per passar uns dies al mes amb ells, com es va decidir en l'acord.

Les dures condicions de Shakira per a la futura mainadera

Per encetar aquesta nova etapa als Estats Units, l'artista necessita una nova mainadera perquè tingui cura dels nens a la luxosa mansió on tenen previst anar a viure. No obstant això, les condicions que ha posat sembla que són força dures.

I és que Shakira necessita una persona a qui pugui confiar els petits mentre ella compleix amb els seus compromisos laborals. Per això, i per trobar la persona més idònia, ha posat uns requisits imprescindibles que la futura mainadera haurà de complir tant sí com no.

Segons la informació filtrada pel creador de contingut Jefferson Ferney, i segons informa Infobae, s'ha pogut saber que la persona que sigui contractada per dur a terme aquesta tasca no podrà mantenir cap mena de contacte amb la premsa. De fet, haurà de signar un acord de confidencialitat que no podrà trencar de cap de les maneres.


Una condició que té molt de sentit, ja que l'objectiu principal de Shakira a Miami és evitar tant com sigui possible la pressió mediàtica dels mitjans de comunicació.

Tanmateix, cal destacar que no es tracta d'una condició que només aplica la colombiana. De fet, molts famosos fan que els seus treballadors signin aquesta clàusula per protegir la seva privadesa i la dels seus fills, i evitar la premsa.

A canvi de complir amb els seus requisits, la cantant ofereix un salari de 2.400 dòlars i permetrà a la futura mainadera viure a la seva mansió, construïda l'any 1951 i que Shakira va adquirir el 2001.