Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Telecinco confirma que una de les seves estrelles marxa: asfixiada pels deutes

La graella de Telecinco pateix una pèrdua irremeiable

Un dels programes estrella de Telecincoha patit una gran pèrdua al món de la comunicació del cor. Sí, perquè la periodista Chelo García-Cortés abandona la cadena per buscar feina en un altre lloc, fora de les fronteres de Mediaset.

Els principals motius que l'han portat a acomiadar-se de Telecincotenen a veure amb la seva projecció professional. La periodista, malgrat haver estat molt feliç a la cadena televisiva, té altres projectes al cap on vol focalitzar el seu camí.

Considera que està estancada al programa Sálvame de Telecinco, i a més ha declarat que els problemes econòmics que l'acompanyen no ho fan fàcil. De fet, per a la periodista res no ha estat fàcil aquests últims mesos.

I és que, si recordem, a l'agost va tornar al programa de Telecincodesprés de fracturar-se un braç. Tanmateix, tot això acompanyat amb els seus deutes, han fet que decideixi canviar el rumb.

Foto de Chelo García-Cortés i la seva dona Marta Roca.
La tornada a Telecinco es va fer dura per a la periodista | Europa Press

Telecinco afronta l'abandonament

La cadena televisiva assumeix que la pèrdua d'una de les seves professionals és imminent. Encara que és una decisió que afecta les dues parts, la pitjor parada és la comunicadora.

Fa anys que pateix una mala ratxa econòmica per culpa del seu alt deute amb Hisenda. I a aquesta situació se li suma el seu interès per abandonar el programa de Telecinco.

A més, no només ho diu Chelo, sinó que hi ha nombrosos testimonis que avalen que des que va arribar de Supervivientes ha intentat treballar en altres espais. Fins i tot s'ha ofert en nombroses ocasions per treballar com a col·laboradora a la productora d'Ana Rosa, però no ha donat resultat.

I per si no n'hi hagués prou, també ha intentat treballar al programa de Ya son las ocho, però no hi ha hagut sort. Resulta força evident que es tracta d'un adeu, ja que sembla que ha renunciat a l'únic lloc disponible a la graella de Telecinco.

Captura de Chelo García-Cortés asseguda a terra al plató de 'Sálvame'
Chelo asseguda a un dels platós de Telecinco | Mediaset

L'adeu a Telecinco: causes reals

Així les coses, avui us rebel·lem les veritables raons de l'abandonament de Chelo a Telecinco. I és que, malgrat que n'hi ha que diuen que es tracta d'un simple tràmit sense importància, la realitat és ben diferent.

Després de gairebé tota una vida dedicant-se al món del cor, la comunicadora culpa Telecincoper haver-la obligat a transformar-se. És a dir, declara que ha hagut de despullar la seva vida privada en nombroses ocasions i considera que no és una cosa pròpia per a una professional de la seva talla.

A més a més, la comunicadora parla que ha hagut d'aguantar un tracte molt indiferent durant els seus últims programes a la cadena de Telecinco. Motiu més que suficient per trobar-se totalment ressentida i amb aires de despit cap a l'entitat televisiva.

I el pitjor de tot és que malgrat els seus esforços per deixar enrere Telecinco, les seves necessitats econòmiques li impedeixen fer-ho. Fins avui cap altra productora ni empresa s'ha pronunciat per contractar-la.

Fotomuntatge de Chelo García-Cortés i Marta Roca
Telecinco no amplia la seva oferta, però la seva dona li dona suport | GTRES

Telecinco no amplia la seva oferta

Mediasetno deixa que Telecincoampliï la seva oferta i tampoc dona noves oportunitats a la periodista. Per tant, això fa que la seva presència a la cadena encara es pugui negociar.

Els motius econòmics que la porten a aguantar a la superfície a Telecincoes resumeixen en una paraula: Hisenda. Segons informacions a què hem pogut accedir, la comunicadora tindria el 50% de la seva propietat a Castelldefels totalment embargada per l'Agència Tributària.

D'altra banda, a casa seva viu amb Marta Roca, la seva dona, però cap de les dues té prou solvència econòmica per fer front a aquesta situació. A més, sembla que ha de fer front a alguna hipoteca, motiu pel qual la cosa s'agreuja més encara.

És per això que per als seguidors de Telecinco, encara hi ha una mínima esperança de veure la comunicadora a la pantalla. I és que, com ha de fer front a les seves despeses, per això no es mourà fins que no trobi una altra feina.

Telecincoestà d'acord amb les decisions de la periodista? Esperem que la cosa no s'acabi en un acomiadament per sorpresa.