Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Teresa Campos

María Teresa Campos: s'encenen les alarmes sobre el seu estat

María Teresa Campos preocupa pel seu estat de salut

María Teresa Campos preocupa pel seu estat de salut. Als seus 82 anys, la periodista, ja està allunyada un temps dels mitjans de comunicació. La seva relació amb Mediaset va acabar el 2017 i quatre anys després va intentar tornar amb un espai d'entrevistes, La Campos Móvil.

Una jubilació a què es va veure forçada després una llarga trajectòria professional en ràdio i televisió. Maria Teresa ha manifestat més d'una vegada el seu desig de tornar a treballar.

Fins i tot va demanar feina quan va assistir com a convidada al programa Diez Momentos presentat per Anne Igartiburu a Telemadrid. «Sé que sóc gran, però no sé per què, no hi ha un lloc a cap televisió d'aquest país per a mi», confessava a Anne. «Necessito treballar perquè aquesta feina, encara que sigui una miqueta, omple la meva vida i així no estic a casa meva asseguda», continuava María Teresa.

Una carrera professional plena dèxits

Nascuda a Tetuan, María Teresa Campos va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Màlaga. Va començar la seva carrera professional a la Radio Juventud de Màlaga i després va fitxar per la COPE i altres emissores. Va fer el salt a la televisió pública en diferents programes i també va treballar a Antena 3 i Telecinco.

Més de 50 anys a la petita pantalla reconeguts amb dos Premios Ondas, tres Antenas de Oro i dos TP de Oro, entre d'altres. Aquest mateix any ha rebut el Premi Andalusia de Periodisme a tota una trajectòria professional. «Aquest reconeixement em dóna la vida», va reconèixer en rebre el guardó.

María Teresa Campos, mare, àvia, i aviat besàvia

Una vida plena d'èxits en l'àmbit professional. Personalment, va contreure matrimoni amb José María Borrego Doblas el 1964, relació de la qual van néixer Terelu, també presentadora com la seva mare, i Carmen. Jose María es va suïcidar el 1984, un assumpte que María Teresa Campos ha esmentat en comptades ocasions.

Per part de Terelu té una néta, Alejandra, a qui està molt unida. La néta de Maria Teresa Campos està molt unida a la seva àvia i va sempre que pot. És habitual que publiqui fotos i vídeos amb la Maria Teresa en què es pot apreciar l'afecte que es tenen.

Per part de Camen Borrego, Maria Teresa té dos néts, Carmen i José María. És aquest qui aviat li farà besàvia per primera vegada, ja que està esperant un fill amb la seva parella, Paola Olmedo. «Sort que no em moriré sense ser besàvia», va confessar María Teresa en conèixer la notícia.

María Teresa Campos
María Teresa Campos i el seu nét José María Almoguera, que li farà besàvia | Catalunya Diari

Maria Teresa se sent «sola i oblidada»

Tot i aquesta bona notícia, l'estat d'ànim de María Teresa Campos és de tristesa i solitud segons el cercle més proper. Recolzada per les seves filles, la periodista passa molt de temps sola i allunyada del mitjà que tantes satisfaccions li ha donat. Ara es col·loca a l'altra banda de la pantalla, com a espectadora cada tarda de Sálvame o Pasapalabra.

María Teresa Campos ha conegut la veritat
María Teresa Campos preocupa pel seu estat d'ànim | Europa Press

Actualment, María Teresa Campos viu un moment delicat, al marge dels mitjans i lluny d'una vida activa plena de compromisos. La seva edat, la seva salut, la solitud formen part d'un dia a dia a què es resisteix la periodista. La veritat és que Maria Teresa no accepta el fet d'aixecar-se als matins sense obligacions laborals.

Campos està acostumada a una feina intensa i exigent i aquesta jubilació forçosa és una situació que no acaba d'assumir. No comprèn que no la tinguin en compte per a algun espai televisiu, ja que ella se sent capacitada per assumir aquesta tasca. Aquesta absència de propostes ha acabat per enfonsar-la en una pena i desil·lusió enormes.